900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ro
ro
1 19.09.2017 09:54:01

Jasmin Mešanović po DVEH GOLIH zelo ISKRENO: Razumem kritike, NE OBSOJAM nikogar, toda ...

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so prvo četrtino prvenstva končali brez poraza, v nedeljo so se v Novi Gorici veselili šeste zmage. Pomembne in hkrati zelo prepričljive; za hrbtom domačega vratarja Grege Sorčana so končale tri žoge, dvakrat ga je ugnal Jasmin Mešanović in tako postal mož odločitve v slovenskem Las Vegasu. Prav tako si je prislužil prestižni naziv najboljšega igralca kroga, zdi pa se, da se forma 25-letnega napadalca iz Tuzle le še stopnjuje.

"Če sem iskren, nismo pričakovali tako visokega rezultata, sicer pa je za nami zahtevna preizkušnja proti zelo dobremu nasprotniku. Hitro smo povedli in potem drugi gol dosegli v pravem trenutku tik pred odhodom na odmor. V nadaljevanje smo krenili z željo ohraniti prednost oziroma iz kakšnega protinapada doseči še tretji gol, ki bi dokončno odločil zmagovalca. Namen smo dosegli in potem dvoboj brez pretiranega stresa pripeljali do konca. Zmagali smo popolnoma zasluženo," je uvodoma povedal dvakratni strelec Jasmin Mešanović. "Seveda sem zadovoljen, da sem se dvakrat vpisal med strelce, toda najpomembnejše je spoznanje, da smo kot kolektiv odigrali na primerni kakovostni ravni in dosegli želeno. Zasluge za zadetka pripadajo vsem soigralcem; zame je v prvi vrsti pomembno, da moja ekipa zmaguje in ohranja stik z vrhom lestvice. Seveda si bomo po najboljših močeh prizadevali, da bi bili spet na prvem mestu. To je prav gotovo osrednjega pomena, goli so nagrada za vloženi trud."

Petindvajsetletni napadalec iz Tuzle po dveh golih v slovenskem Las Vegasu in odlični predstavi proti Spartaku v ligi prvakov zdaj uživa v prijetnih trenutkih, toda vedno ni bilo tako. Po začetku sezone je že bilo slišati komentarje, da ni okrepitev v pravem pomenu besede, da bi moral biti njegov prispevek večji in da Zlatko Zahović pri njem ni imel najbolj srečne roke. Oziroma da je bil le "orodje" športnega direktorja vijoličastih v psihološki vojni z Zrinjskim v kvalifikacijah za ligo prvakov. Po zadnjih dveh preizkušnjah se je stanje duha spremenilo. "Zaradi tovrstnih kritik nisem čutil dodatnega pritiska. Zavedam se namreč, da vsak igralec po prihodu v novo okolje potrebuje nekaj časa za privajanje, vendar prav tako popolnoma razumem vse tiste, ki niso dovolj potrpežljivi in rezultate pričakujejo takoj. Tako pač je, a zame je pomembno, da se na vsakem treningu in na vsaki tekmi trudim po najboljših močeh. Delam odlično, temu primerno je moje počutje. Za zdaj sem zadovoljen, a se zavedam, da imam še veliko prostora za napredek. Zelo veliko, kar bom poskušal v prihajajočem obdobju v čim večji meri unovčiti," se je odzval Jasmin Mešanović.

CELOTEN POGOVOR Z NAPADALCEM MARIBORA, V KATEREM JE RAZKRIL ŠE MARSIKAJ ZANIMIVEGA, SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike