mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

klemen-jaklic_us Necenzurirano

Ustavni sodnik gradi milijonsko vilo, živi pa v ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
25 19.09.2017 08:24:50

BOMBA IZ ŠPANIJE! Velik preobrat v zadevi Oblak: NE v PSG, Jan ima možnost oditi iz Atletica in naslediti velikega. NAJVEČJEGA!

S Pirenejskega polotoka prihajajo izjemno vroče in izjemno zanimive vesti v zvezi z našim reprezentančnim vratarjem.

Španski športni dnevnik AS iz odlično obveščenih virov ekskluzivno piše o tem, da je stike z vodstvom madridskega Atletica navezal nihče drug kot ... torinski Juventus! Ta je sicer pripeljal poljskega vratarja Wojciecha Szczesnega, toda nihče ni zares verjel, da v njem vidijo naslednika velikega Gianluigija Buffona, ki bo kmalu dopolnil 40 let. In očitno je res tako, kajti Juventus idealnega naslednika največjega med največjimi vidi ravno v Janu Oblaku.

Slovenec se je to poletje zelo resno spogledoval s selitvijo v PSG; nekaj časa se je govorilo o tem, da bodo nesramno bogati Parižani takoj za Neymarjevo odškodninsko klavzulo plačali še Oblakovo v višini 100 milijonov evrov. Nato je obstajala tudi možnost podaljšanja pogodbe z Atleticom, ki bi Oblaku dvignila plačo na raven najbolje plačanih zvezdnikov v moštvu. Nato pa so stvari za nekaj tednov potihnile, začela se je nova sezona, a zdaj je vse skupaj spet zelo vroče.

Juventus po pisanju Asa računa na to, da se bo Atletico v primeru, da se bo Oblak odločil oditi in ne bo podpisal nove pogodbe, poleti pripravljen pogajati o znižanju odškodninske klavzule in da bo prišel do cene, ki bi bila za nakup Buffonovega naslednika primerna. Oblakov zastopnik pa je že pred časom govoril, da je med mogočimi naslednjimi destinacijami tudi Italija, a da tam v poštev pride en klub. jasno, Buffonov Juventus.    

Značke: oblak, atletico, juventus

Članki iz rubrike