Mobilna verzija
nu
nu

TO PA BI BIL POSEL! Zlatko Zahović zagrizel za DRAGULJA, ki bi predstavljal VELIKO OKREPITEV za MARIBOR!

Drago Wernig - TAKA

Zlatko Zahović je zelo aktiven v tem prestopnem roku.

Športni direktor vijoličastih je v tem prestopnem roku v Ljudski vrt že pripeljal dva osrednja branilca, Kassima Doumbiaja iz Hafnarfjördurja in Sašo Ivkovića iz Voždovca. Hkrati si je zagotovil usluge vratarja Zrinjskega Kenana Pirića, ki se v Maribor seli po koncu letošnje sezone, prepričan pa je bil, da si je zagotovil tudi mladega vezista Zrinjskega Marijana Ćavarja, toda pri zadnjem prestopu se je zelo zapletlo. 

Zahović še vedno upa, da bo Ćavar prišel v Maribor, a če ne bo, se je po pisanju Športnih novic odločil, da namesto Ćavarja vzame še enega mladega nogometaša iz bosanske prve lige. Po poročanju omenjenega medija je Zahović zagrizel za napadalca Širokega Brijega Luko Menala, ki je v tej sezoni v odlični formi. 

21-letni Menalo je v tem trenutku z 9 zadetki drugi strelec bosanske lige, novi selektor BiH Robert Prosinečki ga je vpoklical v reprezentanco, zanj pa sta se bojda ogrela tako Dinamo kot Hajduk. Športne novice poročajo, da naj bi bil Zahović pripravljen za Menala odšteti med 400 in 600 tisoč evri odškodnine, bosanski mladenič pa bi predstavljal veliko okrepitev za vijoličaste.

Značke: maribor , zahovič , menalo