Mobilna verzija
nu
nu

Smeje se mu CEL SVET! Zvezdnik Reala je s svojo izjavo po novem porazu RESNIČNO brcnil v temo: Tisti, ki misli, da smo igrali slabo ...

Reuters

Kot da nov poraz v španskem prvenstvu ne bi bila dovolj velika kost za glodanje, je s svojimi izjavami ogromno prahu dvignil še zvezdnik Reala.

Madridski Real je v ogromnih težavah, v španski prestolnici pravzaprav nihče več ne govori o možnostih za osvojitev naslova, temveč so zdaj vse moči v prvenstvu usmerjene v osvojitev četrtega mesta, ki še vodi v ligo prvakov. Da, tako zelo so se razmere v nekaj mesecih spremenile. 

In kot da 16 točk zaostanka za Barcelono ne bi bilo dovolj, kot da ne bi bila dovolj mizerna forma, pa je olje na ogenj prilil še Nemec Toni Kroos s svojim zapisom po porazu z Villarrealom, ki se mu danes smeje ves svet, ne le Katalonci. "Res je, da je to zelo težko obdobje za nas iz za vse navijače Reala. Toda vsi tisti, ki pravijo, da smo igrali slabo, nimajo pojma o nogometu. Bila je dobra tekma in moramo nadaljevati. V igri je še veliko," je na twitterju 'čivknil' Kroos. 

Značke: toni-kroos , real-madrid