Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
4 14.01.2018 09:11:33

NAJBOLJŠI na svetu! Jan Oblak s še eno MOJSTROVINO, ki ji ni para, po tekmi pa je Špance ŠOKIRAL s svojo IZJAVO: Jaz junak!? Takšna je resnica! (video)

Profimedia
Medtem, ko je Real še enkrat več klonil pred tekmeci v španskem prvenstvu, je Atletico na gostovanju pri Eibarju prišel do minimalne zmage.

Kljub odigrani tekmi manj je Barcelona še vedno zelo trdno zasidrana na vrhu prvenstvene lestvice in trenutno se zdi, da bi jim lahko le kakšna apokalipsa odvzela naslov španskih prvakov, v ozadju pa se bije ogorčen boj za ostala najvišja mesta.

Trenutno najbolje kaže madridskemu velikanu, toda ne Realu, ki za Barco zaostaja ogromnih 16 točk, temveč Atleticu. Ta je prišel do nove težko prigarane zmage na gostovanju pri Eibarju, še enkrat več pa ima levji delež zaslug za tri točke slovenski čuvaj mreže Jan Oblak. Še enkrat več je namreč paral živce nasprotnikom, z mojstrsko obrambo pa je preprečil izenačenje v 85. minuti tekme. 

Na vprašanje španskih novinarskih kolegov, kako to, da je še enkrat več on tisti, ki je zaslužen za zmago svoje ekipe, je Oblak odgovoril tako, kot zna le on in s svojo skromnostjo kar malo šokiral Špance: "Mislim, da to ni res. Vsi smo zaslužni za zmago, vedno. Ne samo jaz. Tudi tokrat mi je celotna ekipa pomagala, da sem ostal nepremagan. Zadovoljen sem s tem in zaslužni smo vsi."

Značke: jan-oblak, atletico, eibar

Članki iz rubrike