Mobilna verzija
nu
nu

Nič čudnega, da ga hoče Olympiacos: Matic Kotnik v sodniškem podaljšku z vrhunsko obrambo rešil točko (video)

Arsen Perić

Grški prvoligaši ta konec tedna igrajo dvoboje 17. kroga. petouvrščeni Panionios pa je gostoval pri Apollonu Smyrnisu.

Gostje so bili sicer favoriti obračuna, saj se domačini borijo za obstanek, toda na koncu so bili lahko zadovoljni, da so domov odnesli vsaj točko.

Srečanje se je končalo z rezultatom 1:1, v dresu Panioniosa pa je svoje delo spet zelo dobro opravil Matic Kotnik, za katerim je izvrstna sezona.

Nekdanji vratar Celja je s svojimi predstavami navdušil tudi odgovorne pri grškem velikanu Olympiacosu, ki so se posledično močno ogreli za slovenskega čuvaja mreže.

Če se vrnemo k obračunu Apollona Smyrnisa in Panioniosa, so domačini povedli že v prvem polčasu, a so gostje v 78. minuti njihovo prednost izničili. V prvi minuti sodnikovega dodatka pa je imel Apollon veliko priložnost, da si zagotovi vse tri točke. Gostujoči branilci so enega od domačih igralcev pustili povsem samega, ta je s približno trinajstih metrov silovito sprožil proti golu, toda Kotnik je bil dovolj priseben in odlično postavljen, tako da je 'bombo' uspel ukrotiti (akcija se začne pri 2:07 minute) in Panioniosu zagotovil zlata vredno točko, s katero je zadržal peto mesto na razpredelnici. Če se vam posnetek ne prikaže, si ga lahko ogledate TUKAJ.