Mobilna verzija
nu
nu

Španci, KAJ ZA VRAGA želite povedati? Kaj namigujete? NORA oznaka Handanovićeve napake s strani KULTNEGA časopisa (video)

www.alesfevzer.com

Morda niso hoteli nič slabega, so se pa izrazili nadvse nespretno.

Slovita španska Marca, najbolj znan športni časnik na Pirenejskem polotoku, je poseben članek namenil napaki Jasmina Handanovića, po kateri je do zadetka prišel brazilski zvezdnik Seville Ganso in po kateri so španski gostje Ljudskega vrta prišli do končnih 1:1. Pa ne samo da so namenili poseben članek, španski novinarski kolegi so uporabili besede, ki jih nihče ne prebere z veseljem in ki za nameček delujejo, kot da na nekaj namigujejo. 

"To je bila največja napaka doslej v tej sezoni lige prvakov, čeprav smo videli že nekaj res velikih," ocenjuje Marca, šla pa je še korak dlje. "To je napaka, ki je ni mogoče pojasniti," so zapisali Španci in tudi med svojimi bralci dvignili kar nekaj obrvi, češ kaj ste želeli s tem povedati. No, obrvi pa dvigujemo tudi v Sloveniji in iskreno upamo, da so Španci pač uporabili malce nesrečno kombinacijo besed ter da na nič ne namigujejo.

Če kdo, si Jasmin tega ne bi zaslužil niti v najbolj norih sanjah.

Če dogodka ne poznate, pa so spodaj posnetki.  

Značke: handanovic , sevilla , maribor