zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 01.06.2017 09:02:12

Trener Domžal Simon Rožman gosposko in ostro nad vodstvo Olimpije: To je nedopustno!

Kritika na delo Milana Mandarića je prišla tudi iz nepričakovanega naslova, ob poteze prvega moža Olimpije se je obreknil tudi trener Domžal Simon Rožman.


Domžalski strateg je sicer na gosposki način odgovoril, kaj si misli o praksi Milana Mandarića, ki bo še enkrat več zamenjal trenerja in Safeta Hadžića po vsej verjetnosti nadomestil z Igorjem Bišćanom.



Vse skupaj se je začelo z novinarskem vprašanjem Hadžiću, če morda že ve, kakšna bo njegova usoda. "Ne, to morate vprašati predsednika. Moja usoda ni bila odvisna od te lovorike. Predsednik je rekel, da ne glede na razplet finala, tudi če bi zmagal, ostajam na klopi do konca prvenstva in finala pokala," je odgovoril trener Olimpije, Simon Rožman pa je odkimaval z glavo. 

Seveda smo trenerja Domžal povprašali, zakaj takšna reakcija. In sledil je oster, a gosposki odgovor Rožmana: "Čestital bi mojemu kolegu, ker vem, kako je bilo, ko je prevzel ekipo. Težko si predstavljam, kako hude trenutke je preživljal na klopi. Mislim, da je v tem kratkem času pokazal vso svoje znanje. Olimpija je pred to tekmo imela rep in glavo. Zdi se mi … Težko mi je zanj. Mislim, da si naša trenerska stroka zasluži spoštovanje. Težko mi je za Safeta, ker vem, kaj je naredil s to Olimpijo, v kakšnem trenutku jo je prevzel. Zasluži si vse čestitke. Iz tega vidika so zame določene stvari nedopustne."

Članki iz rubrike