zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

jb
jb
0 31.05.2017 12:07:25

V pričakovanju novega trenerja Olimpije: Med čakanjem na Igorja Bišćana se je Milan Mandarić pogovoril tudi z ...

Grega Wernig
Če bo Igor Bišćan zavrnil Olimpijo, bo slednja za novega trenerja morda najela starega znanca slovenskih prvoligaških zelenic.

Dan ustoličenja bo menda petek. Tudi zato, ker Olimpijo danes čaka še finale slovenskega pokala, Igorja Bišćana pa jutri finale pokala zagrebške nogometne zveze.

"Bišćan je naš trener in bo ekipo vodil tudi v finalu pokala v Sesvetah," trdi predsednik Rudeša Tomislav Knežević. Spet se je oglasil tudi Milan Mandarić, ki je tokrat spregovoril za Večernji list. Razkril je, da mu je Bišćana priporočil celo sloviti Steven Gerrard, ki je s Hrvatom igral v Liverpoolu, glede možnosti, da bi prav trener Rudeša prišel v Stožice, pa dodal: "Upam, da se bomo po finalu pokala le dogovorili z Igorjem. Če bi vprašali mene, bi bil on moj izbor."

Hkrati je Mandarić razkril, da sta v igri še dva kandidata, mi pa smo izvedeli, da sta se tako on kot tudi Mladen Rudonja v preteklih dneh po telefonu pogovarjala tudi s Slavkom Matićem. Srba ni treba predstavljati, v Sloveniji je že vodil Zavrč in Koper. Zdaj je v Katarju, kjer sedi na klopi Al-Šamala, njegove možnosti za selitev v Ljubljano pa kljub pogovorom z Mandarićem in Rudonjo niso ravno velike. Najvišje, in to z naskokom, pač kotirajo Bišćanove delnice.

pusnik matic af
alesfevzer.com

Članki iz rubrike