stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

sta
sta
0 31.05.2017 23:16:20

Safet Hadžić: Sodnik ni bil na ravni tekme

ALESFEVZER.COM
Domžalčani se veselijo drugega naslova pokalnega zmagovalca, potem ko so na Bonifiki z zadetkom Gabra Dobrovoljca v 61. minuti z 1:0 premagali Olimpijo.

Simon Rožman, trener Domžal: "Iskrene čestitke fantom, vsem v klubu, našim privržencem. Tekma je bila takšna, kot smo pričakovali, kljub vsemu pa mislim, da smo bili boljši nasprotnik in smo si zmago prislužili po tej zelo težki sezoni. Ta tako meni kot vsem fantom izjemno veliko pomeni. Ne bi o sodnikih, mislim, da smo vseeno mi dominirali, mislim, da smo imeli terensko premoč in da je bila tehtnica na naši strani. Nimamo stricev iz ozadja, nimamo neomejenega proračuna, imamo pa pošteno zgodbo in verjamem, da je to začetek nekega skupnega dogajanja."


"Kaj naj rečem ... čestitam Domžalam za zmago. Moram pohvaliti tudi svoje fante, ki so bili maksimalni ne glede na vse turbulence, ki so se dogajale. Ponosen sem na svoje igralce, sodniki pa mogoče niso bili na ravni tekme. Ne bom rekel, da je sodnik odločil tekmo, ni pa bil na ravni. O moji usodi pa boste morali vprašati predsednika kluba ..." je po koncu tekme povedal Safet Hadžić.

Članki iz rubrike