zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Jurij Završnik
Jurij Završnik
0 31.05.2017 12:03:27

Maribor si želi dvojec iz Rudarja. Cena? Ni visoka, ampak vendarle previsoka ...

alesfevzer.com
Po velikem sobotnem slavju v Ljudskem vrtu se je počasi začela prenova najuspešnejšega športnega kluba na sončni strani Alp.

Jasno je, da bo kar nekaj igralcev odšlo iz Maribora (Dare Vršič, Rodrigo Defendi, verjetno Marwan Kabha in Luka Zahović, Milivoje Novaković se bo upokojil ...), in treba bo zapolniti vrzel, ki je nastala z odhodi.

Kot kaže, je Mariborčanom (beri: Zlatku Zahoviću) v tem trenutku najbolj všeč Velenje. Dejstvo je, da se bo v štajersko prestolnico s stadiona Ob jezeru preselil osrednji branilec Jean-Claude Billong, Mariborčani pa iščejo dobrega napadalca. Res je, da se bo iz Izraela v Ljudski vrt vrnil Nigerijec Sunny Omoregie, toda ob prenehanju kariere Novakovića in morebitnem odhodu Luke Zahovića bodo potrebovali vsaj še enega. In le kdo bi bil za to primernejši kot najboljši strelec slovenske lige John Mary? Kaj pa drugi Velenjčan Dominik Glavina? Morda bi športni direktor Maribora kupil kar oba, vendar naj bi bila cena, ki jo zahteva Rudar, previsoka - za oba naj bi Velenjčani zahtevali pol milijona evrov, kar se niti ne zdi veliko. Maribor bi oba napadalca dobil torej sorazmerno poceni, toda tudi to naj bi bilo preveč. Prvaki naj bi se v tem trenutku zanimali samo za Maryja, zanj pa ne bi plačali več kot 200 tisoč evrov. Seveda so razmišljali tudi o velenjski ponudbi obeh igralcev, vendar za oba nočejo dati več kot 300 tisoč evrov.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: maribor, mary, glavina

Članki iz rubrike