zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 14.03.2018 19:33:07

Nekdanje dekle napadlo superzvezdnika: Medtem ko TI potuješ s privatnimi letali, leži TVOJ SIN V BOLNIŠNICI in je ...

Reuters
Se še spomnite Jeseja Rodrigueza?

Nekdanji zvezdnik Reala je leta 2016 v želji po večji minutaži iz kraljevega kluba odšel v nesramno bogati PSG, kjer pa se ni naigral. Parižani so ga zato najprej posodili španskemu prvoligašu Las Palmasu, nato pa še angleškemu prvoligašu Stoke Cityju, kjer Jese v tej sezoni zaradi številnih poškodb ni veliko igral. 

jese 1
Profimedia
Vseeno se je Jese znašel na naslovnici spletne izdaje Marce, a zaradi povsem napačnih razlogov. Njegovo nekdanje dekle, Aurah Ruiz, s katero naj bi se razšel januarja in s katero ima tudi sina Nyona, ga je namreč preko družabnega omrežja Instagram obtožila velike brezbrižnosti. "Potuješ s privatnimi letali, objavljaš fotografije z diamanti, ki so vredni tisoče evrov, medtem ko se oblačila tvojega sina na roko čistijo v umivalniku in je on priklenjen na stol v bolnišnici," je začela svoj napad Ruizova. 

jese 2
Profimedia
"Kar nadaljuj z zapravljanjem denarja s prijatelji. Potuj, kupuj avtomobile in draga oblačila, medtem ko se tvoj sin sooča z velikimi težavami. Medtem ko jaz skrbim zanj brez kakršne koli pomoči. Odločil si se, da nam boš škodil. Najprej si poskrbel, da sem ostala brez edinega prostora, v katerem sem si lahko odpočila, potem, da sem ostala brez tistih, ki bi lahko prinesli hrano v bolnišnico. Takoj za tem si mi rekel, da bi morala moja družina in moji prijatelji plačati za vse. Moja družina se trudi, da skoraj vsaki teden z letalom prileti sem, utrujena od dela, vse zato, ker ti nočeš pomagati. Oni pridejo, ker so ljudje in ker imajo zares radi Nyana," je nadaljevala Ruizova. 

Značke: jese, aurah-ruiz

Članki iz rubrike