pošta, poštar, poštni delavec Svet24.si

Sindikat upravo Pošte Slovenije obtožuje vdora v...

sava dolinka, alge Svet24.si

Ugotavljali bodo, zakaj so se razrasle alge v Savi...

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 09.12.2017 23:04:32

VELIKI BRAT spremlja navijače, pred jutrišnjim derbijem pa je vsem 'problematičnim' napisal PISMO

Profimedia
Vodstvo Manchestra Uniteda skrbi za svoje navijače. Ti pa pravzaprav ne želijo, da vodstvo njihovega ljubljenega kluba na tak način skrbi zanje.

Zapleteno? Pravzaprav sploh ne. Vse skupaj namreč spominja na velikega brata, na preverjanje gledalcev preko kamer in sestavljanje dokumentacije. Tega pa nihče ne želi.

Kot kaže v klubu beležijo natančne podatke, kdaj navijači pridejo na tekmo, kdaj točno zasedejo svoj sedež in če za vsakega zberejo podatke iz posameznih tekem, dobijo skupek, iz tega povprečje... itd. Pred jutrišnjim derbijem z mestnim tekmecem Cityjem je tako Dan Schofield, zadolžen za zadeve v zvezi s stadionom, vsem tistim imetnikom sezonskih vstopnic, za katere je iz podatkov ugotovil, da (pre)pozno prihajajo na tekme napisal pismo.

In v njem napisal približno takole: "Naši zbrani podatki kažejo, da na tekme prihajate neposredno ob začetku ali celo zamudite. Za jutrišnjo tekmo toplo priporočamo prihod vsaj eno uro pred začetkom tekme. Kot veste, bo jutri poostrena varnostna kontrola, poleg tega zaradi del na cesti pričakujemo zgoščen promet okoli stadiona. Za nameček je napovedano sneženje in v bližnjem trgovskem centru bo gneča zaradi predbožičnega nakupovanja.


Prosimo, da ste na stadionu najpozneje ob pol štirih in ne pozabite, da med pol tretjo in pol četrto na vseh stojnicah s pijačo ponujamo 50-odstotni popust.
Saj veste, kakšno vzdušje navijači priredite na manchesterskem derbiju. Ne tvegajte, da bi ga zamudili."

Takšno pismo je dobilo več navijačev - vsi, ki na tekmo zamujajo ali prihajajo v zadnjem trenutku.

Eden od teh je Danu odgovoril in svoj odgovor objavil na Twitterju: "Dragi Dan. Ne bodi nesramni pankrt. Če ste zaskrbljeni zaradi počasnejšega vstopa na tribune, priskrbite bolj usposobljene varnostnike in pijačo ter hrano ponudite po konkurenčnih cenah."

Članki iz rubrike