20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 09.12.2017 17:33:24

Pred derbijem vseh derbijev je SAMIR HANDANOVIĆ podpisal prav posebno pogodbo

Nocojšnji Derby d'Italia, kot pravijo obračunu Juventusa in Interja, bo nekaj posebnega. V tekmo bosta moštvi vstopili z nekoliko drugačnim izhodiščem, kot smo sicer vajeni.

Juventus je imel v zadnjih letih na približno polovici sezone že takšno prednost, da je bilo prvenstvo že bolj ali manj odločeno. V tej sezoni je drugače, saj so Inter, Napoli in Juventus razvrščeni v dveh točkah. Modro-črni so na prvem mestu, stara dama pa na 'komaj' tretjem, z dvema točkama zaostanka za Interjem.

Lahko si mislite, kakšen naboj bo nocoj na stadionu v Torinu. Vročica derbija bo premagala mraz - okoli ničle ali kakšno stopinjo pod njo naj bi bilo nocoj v Severni Italiji.

Eden tistih, ki bo imel na tem srečanju največ dela, bo gotovo vratar Interja Samir Handanović, ki je pred dnevi podaljšal pogodbo s klubom do leta 2021. Skupaj z bonusi naj bi odslej na leto prejemal 3,2 milijona evrov.



Še nekaj dodatka za zraven pa mu bo primaknilo nemško podjetje Reausch, ki je z njim podpisalo sponzorsko pogodbo. Reusch, ki se je pred kratkim preselil iz Nemčije v italijanski Bolzano, izdeluje namreč vratarske rokovice.

Generalni direktor Reuscha Erich Weitzmann je ob tem povedal: "Ne bi si mogli želeti boljšega začetka sodelovanja s Samirjem, ki kaže izvrstne predstave med vratnicama."

Handanović je v tej sezoni svojo mrežo ohranil nedotaknjeno na sedmih tekmah, kar je največ v Serie A. V povprečju prejema le 0,67 zadetka in velja, ne le za enega najboljših vratarjev v italijanskem prvenstvu, ampak na svetu.

Članki iz rubrike