evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
9 09.12.2017 19:27:01

RONALDO SE POŽVIŽGA NA VSE! Poglejte, kako je na ogled postavil vseh pet zlatih žog (video)

Profimedia
Ronaldo ne popušča, še naprej gradi svojo podobo in se požvižga na vse svoje kritike. Pred današnjo tekmo španske lige s Sevillo je kar na travniku Santiaga Bernabeu razstavil vseh pet zlatih žog, ki jih je osvojil.

Peto žogo, ki je v njegovih rokah pristala ta teden je postavil na mizo ob štiri, ki so že tam stale. Potem je s peterčkom poziral in poziral ...

Očitno si je na ta način napolnil baterije, saj je skupaj s soigralci odpihnil Andaluzijce s 5:0, sam je dodal dva zadetka. Zanimivo, v dosedanjih 14 krogih je le dvakrat zatresel mrežo tekmecev.



Real je ekipo, ki je pred dnevi gostovala v Ljudskem vrtu, na lestvici španske La Lige pa je imela pred to tekmo enako število točk kot Madridčani, na kolena spravil že v prvem polčasu, ko je že postavil končni izid (5:0). Ob dveh zadetkih Ronalda (eden iz enajstmetrovke) so pot do mreže Seville našli še Nacho, Toni Kroos in Achraf Hakimi.

Real bo zdaj potoval v Azijo, kjer se bo v sredo na svetovnem klubskem prvenstvu pomeril z Al Jaziro iz Združenih arabskih emiratov, ki so danes z 1:0 premagali japonsko Urawo. Za slednjo je od 76. minute igral tudi Zlatan Ljubijankić.

Članki iz rubrike