evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 09.12.2017 21:01:37

EPSKI ODZIV POLICIJE! Navijači se zgražajo nad dvojnim šalom, ki se je pojavil pri uličnih prodajalcih

Anglija nestrpno pričakuje veliki jutrišnji derbi med Manchestrom Unitedom in Manchestrom Cityjem. Na nenaveden način se je v stopnjevanje vzdušje vključila tudi policija.

Ker so se v minulih dneh na ulicah Manchestra pojavili prodajalci navijaških rekvizitov in v ponudbo dodali dvojni šal - do polovice v rdeči barvi Unitedov, potem pa sinje moder Cityjev -, se je na družbenih omrežjih začelo na glas govoriti o nesmiselnosti takšnih šalov. Da bi nekdo imeli okoli vratu takšen šal, ki združuje dva največja tekmeca, to pač ne gre.

Eden od navijačev je nagovoril policiste, češ da naj uklenejo in zaprejo vsakogar, ki bi imel takšen šal, ti pa so se odzvali.

"Pred derbijem smo prejeli prošnjo, naj odvzamemo prostost vsem tistim, ki bodo imeli ta 'polovični' navijaški šal. Kaj pravite?" Policisti so sprejeli šalo in uporabnikom družbenega omrežja Twitter celo postavili vprašanje, ali se strinjajo s tem ukrepom.



Lahko si mislite, v katero smer so šli odgovori ljudi. Praktično vsi so se strinjali in izpostavili, da je v vseh pogledih takšen šal nedopusten.

Zaradi vremenske napovedi, ki pravi, da bo Anglijo jutri prekrila približno 20-centimeterska plas snega, je jutrišnja tekma pod vprašajem.

Obračun mestnih tekmecev v Manchestru je eden največjih otoških derbijev, še posebno pa to velja v tej sezoni, v kateri sta trenerja Jose Mourinho in Pep Guardiola velika tekmeca za naslov v Premier ligi.

Članki iz rubrike