gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 07.12.2017 13:20:04

Zinedine Zidane nima razloga za dobro voljo: Nov dan in NOV UDAREC zanj! Tokrat je zaradi poškodbe ostal brez še enega ZVEZDNIKA!

Reuters
Madridski Real je na zadnji tekmi skupinskega dela lige prvakov z Borussio prišel do zmage s 3:2, a Zinedine Zidane ima več skrbi.

V Madridu že pogledujejo proti ponedeljkovem žrebu izločilnih bojev, z drugim mestom v skupini H, prvo mesto je zasedel Tottenham, so si otežili svoj položaj. Njihovi možni nasprotniki so namreč Manchester United, PSG, Roma, Manchester City in Bešiktaš, za katerega bodo navijače najverjetneje stiskali pesti. 

Toda Zinedine Zidane ima še večje skrbi, v Španiji ga ta konec tedna že čaka derbi s Sevillo, ostal pa je brez slehernega osrednjega branilca. Zadnji v vrsti poškodovanih je Raphael Varane, ki je moral iz igre na tekmi z Borussio, Zidane pa je potrdil, da ga v soboto ne bo. "Poškodoval si je levo nogo, mišico zaradi katere je moral letos že počivati," je povedal obupani Francoz, ki mu letos, kar zadeva poškodbe, nič ne gre po načrtih. Varane se je tako pridružil kaznovanim Sergiu Ramosu, Casemiru in Daniju Carvajalu, poškodovan pa je tudi Jesus Vallejo. Real bo imel tako na voljo Achrafa, Nacha, Marcela in Thea, tri bočne in enega osrednjega branilca, zato bo moral Zidane veliko eksperimentirati. In tudi tvegati.

Članki iz rubrike