stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
5 19.10.2017 16:37:44

O GORANU DRAGIĆU morate vedeti TILE DVE ZADEVI! Zvezdnik lige NBA povsem osupnil na obračunu s slovenskim asom ...

Črnogorec Nikola Vučević je s svojim Orlandom v prvem krogu lige NBA igral proti Miamiju našega Gorana Dragića.

Odlični črnogorski center se je na koncu veselil zmage, ob tem pa je postavil pravcati spomenik slovenskemu zvezdniku, ki je sezono torej začel s porazom, 17 točkami iz zelo spodobno predstavo. "Prihajava iz nekdanje skupne države, zato Gorana spremljam posebej podrobno. O njem preprosto morate vedeti dve zadevi," je začel Vučević, ko se je pogovarjal z ameriškimi novinarji in ko je o Dragiću spregovoril, ne da bi ga o njem čisto neposredno vprašali. 

"Vem, da je njegova predstava na evropskem prvenstvu odmevala tudi v ZDA, toda o tej predstavi je treba govoriti še nekoliko drugače. Neizpodbitno dejstvo je namreč, da je šlo za eno najboljših individualnih predstav v zgodovini teh tekmovanj in da je Goran Slovenijo do zlata popeljal na resnično neverjeten način. Poleg tega pa morate vedeti, da je Dragić zagotovo najbolj podcenjen igralec v ligi NBA. Morda celo eden najbolj podcenjenih kadarkoli," je dejal Vučević. 

"Gledal sem ga z neverjetnim užitkom, ko je igral za Slovenijo in ko so pod njegovim vodstvom resnično igrali fantastično. Ko sem ga gledal, pa sem dokončno spoznal, da ljudje v ZDA nikoli niso dovolj cenili to, kar je sposoben narediti. Ne samo njegovo znanje, tu sta še njegova pripravljenost boriti se in dati vse za ekipo. V ZDA in v NBA je dobil veliko, a zaslužil bi si še precej več," je še poudaril Vučević, ki mu lahko le stoje zaploskamo.  

Članki iz rubrike