Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 19.10.2017 11:10:04

Velikan. Legenda. ČLOVEK! Ni mogoče ne ZAJOKATI! Kobe Bryant je nesrečnemu Haywardu napisal pismo, v katerem se boste našli VSI!

Brutalen zlom noge Gordona Haywarda na prvi tekmi nove sezone lige NBA je šokiral ZDA in celoten športni svet. Usoda zvezdnika Bostona je resnično grozljiva, podporo mu nudijo praktično vsi, daleč najbolj pa se je pri tem izpostavil legendarni Kobe Bryant. In to s kakšnim besedami. v njih se bo našel kdorkoli, ki se mu je kadarkoli v življenju zgodilo kaj hudega. Resnično neverjeten zapis, ki smo ga po najboljših močeh prevedli v celoti, da bi ohranili njegovo pristnost. Uživajte in trpite hkrati. Tak je bil zvezdnikov namen. 

Bodi žalosten. Bodi jezen. Bodi frustriran. Kriči. Jokaj. Teži. Vsakič, ko se boš zbudil, boš mislil, da je nočna mora, nato pa boš hitro spoznal, da je vse še preveč resnično. Vsakič boš nato jezen in si želel, da bi se lahko še enkrat zgodil tisti dan, da bi se še enkrat lahko zgodila TISTA akcija. Toda zapomni si, realnost nikoli ničesar ne vrača. In tudi ti se ne smeš. Treba je iti naprej in narediti vse v tvoji moči, da se pripraviš na operacije. Vprašaj vse, kar moraš vprašati, da boš gotovo razumel postopke. Moraš si znati predstavljati potek posegov, tako da jih boš v svoji podzavesti spremljal in še povečal možnosti za uspeh. Nato se osredotoči na proces okrevanja iz dneva v dan, iz dneva v dan. To je zelo dolga pot, toda če se boš osredotočil na mini mejnike ob poti boš v mučnem prizadevanju našel lepoto. Našel boš lepoto v mučnem delanju enostavnih stvari, ki so se ti prej zdele samoumevne. To tudi pomeni, da se boš vrnil z novim pogledom na življenje. Tako zelo boš znal ceniti sposobnost stati, hoditi, teči, da boš treniral bolj zagrizeno kot kadarkoli prej. Videl boš, kao v tebi raste vera z vsakim doseženim mejnikom in zaradi tega se boš vrnil kot boljši igralec. Brat moj, na tem potovanju ti želim vso srečo.        

Značke: hayward, bryant, poškodba

Članki iz rubrike