Mobilna verzija
Lara Komar (43) Odkrito.si

Bo Lara Komar zapustila Trst?

wc papir Svet24.si

Osumljenec noče iti na stran že 32 dni, še en ...

Natalija Verboten – Aktual Svet24.si

Natalija Verboten se je vrnila! Kaj je najbolj ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

Severina Njena.si

Srečen dan za Severino!

ku
ku

ČE NE LUKA, PA ZOKI! Zoran Dragić MVP kroga v evroligi (video)

Luka Dončić je tudi v Moskvi zaostal za svojimi dosežki v dozdajšnjem delu sezone. Letvico je postavil tako zelo visoko, da 10 točk ter po štirje skoki in podaje niso nič posebnega.

Osemnajstletnik je v 22 minutah dosegel 10 točk (2:5 za dve, 0:3 za tri in 6:6 iz črte prostih metov), dodal je še po štiri skoke in podaje, z tokratnim indeksom 16 pa je močno zaostal za svojim (še vedno prepričljivo najvišjim) povprečjem 24,53. Real je imel vseeno dovolj drugih razpoloženih igralcev, tako da se je Himkiju oddolžil za poraz v Madridu. Španci so hitro zavladali na parketu in že na polovici tekme vodili za 20 točk. Drugi polčas je bil le še formalnost.

Če smo od Dončića pričakovali več, smo lahko na drugi strani navdušeni nad Zoranom Dragićem, ki je bil mož odločitve ob zmagi Anadolu Efesa nad Crveno zvezdo. Ljubljančan je v skoraj 27 minutah ob impresivnem stoodstotnem metu (4:4 za dve, 3:3 za tri in 7:7 iz črte prostih metov) dosegel 24 točk, kar je s tremi skoki in štirimi podajami zadostovalo za indeks 34 – najvišji ta teden. To pa pomeni, da je Zoran Dragić postal najkoristnejši igralec (MVP) kroga v evroligi. "Počutim se odlično, predvsem pa sem vesel, da smo zmagali," je po dvoboju kar nekoliko skromen ostal Zoki, za katerega je bila to najboljša predstava v evroligi.

Beno Udrih je v dresu Žalgirisa igral manj kot 10 minut, v tem času pa je dosegel šest točk in dve podaji.