Mobilna verzija
ku
ku

Novo NEVERJETNO poglavje v zgodbi UDRIH - REPREZENTANCA! Izdajalec ali kaj drugega? Poglejte si TOLE!

Se nam v naslednjih tednih obeta ena od največjih senzacij v slovenski reprezentančni košarki?

Zlata slovenska reprezentanca z zadnjega evropskega prvenstva bo konec februarja nadaljevala s kvalifikacijami za svetovno prvenstvo, čakata jo dve gostovanji, in sicer pri Belorusiji in Črni gori. Glede na termin kvalifikacij in na celoten spor med Fibo in evroligo bo kader Slovenije spet podhranjen za odlične košarkarje iz NBA in verjetno tudi najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja z nekaj izjemami.

Toda na pomolu je senzacionalna vrnitev v reprezentanco, saj je željo, da bi za Slovenijo nastopal že februarja, izrazil Beno Udrih. Še več, ni se ustavilo zgolj pri izkazani želji. "Kar zadeva moj nastop za reprezentanco, sem pripravljen, v vsaki zgodbi, ki se zgodi, pa sta dve resnici. Gledam samo naprej in ne bi pogreval tistega, kar je bilo. Pogovarjal sem se z Radom Trifunovićem in če me bo Šaras (Šarunas Jasikevičius, glavni trener Žalgirisa) pustil, sem pripravljen pomagati v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo," je na portalu Slovenska košarka izjavil Udrih po tekmi v Beogradu, kjer je z Žalgirisom gostoval pri Crveni zvezdi. 

Naj spomnimo: Udrih je bil nazadnje v reprezentanci leta 2009, vendar pa takrat ni zaigral na evropskem prvenstvu zaradi poškodbe kolena,