Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. marca

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

ivica 1 Njena.si

Zvezde plešejo: Je res prestara za metanje po ...

Marko Potrc Njena.si

Marko Potrč je nad njima navdušen!

ku
ku

Novo NEVERJETNO poglavje v zgodbi UDRIH - REPREZENTANCA! Izdajalec ali kaj drugega? Poglejte si TOLE!

Se nam v naslednjih tednih obeta ena od največjih senzacij v slovenski reprezentančni košarki?

Zlata slovenska reprezentanca z zadnjega evropskega prvenstva bo konec februarja nadaljevala s kvalifikacijami za svetovno prvenstvo, čakata jo dve gostovanji, in sicer pri Belorusiji in Črni gori. Glede na termin kvalifikacij in na celoten spor med Fibo in evroligo bo kader Slovenije spet podhranjen za odlične košarkarje iz NBA in verjetno tudi najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja z nekaj izjemami.

Toda na pomolu je senzacionalna vrnitev v reprezentanco, saj je željo, da bi za Slovenijo nastopal že februarja, izrazil Beno Udrih. Še več, ni se ustavilo zgolj pri izkazani želji. "Kar zadeva moj nastop za reprezentanco, sem pripravljen, v vsaki zgodbi, ki se zgodi, pa sta dve resnici. Gledam samo naprej in ne bi pogreval tistega, kar je bilo. Pogovarjal sem se z Radom Trifunovićem in če me bo Šaras (Šarunas Jasikevičius, glavni trener Žalgirisa) pustil, sem pripravljen pomagati v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo," je na portalu Slovenska košarka izjavil Udrih po tekmi v Beogradu, kjer je z Žalgirisom gostoval pri Crveni zvezdi. 

Naj spomnimo: Udrih je bil nazadnje v reprezentanci leta 2009, vendar pa takrat ni zaigral na evropskem prvenstvu zaradi poškodbe kolena,