Mobilna verzija
dejan kranjc živali1 Odkrito.si

Dejan Krajnc žaluje

janez pletenje Svet24.si

Zadnji v domači fari, ki še obvlada obrt

Victoria Derbyshire Svet24.si

Voditeljica se pred najstniškima sinovoma ...

Slavko Vučurević Svet24.si

Kralj škandalov veleposlanik v Sloveniji?

Fifth Harmony Najstnica.si

Konec za Fifth Harmony

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

Tara zupančič pop Njena.si

Tara Zupančič po bolezni: Je moja prva!

ku
ku

V TURŠKEM KAOSU se je na tleh znašel nekdanji košarkar Slovana, potem so začeli DIVJATI navijači (video)

Ko velike istanbulske ekipe, kot je Fenerbhače, gostujejo po drugih turških mestih, je vselej vroče in zelo napeto. Tudi tokrat je bilo tako, ko so evropski klubski prvaki igrali tekmo v skoraj 1000 kilometrov oddaljenem Trabzonu.

Sredi druge četrtine je sodnik nekdanjemu članu Slovana Janu Veselyju, ki ga je takrat Olimpiji speljal Partizan, pozneje pa je igral tudi v ligi NBA, dosodil osebno napako v napadu. Čeh se je čudil in zahteval pojasnilo, med prerivanjem pa ga je Nigerijec v vrstah domačih Chris Obekpa odrinil tako močno, da je zletel po tleh. Jasno, hitro so se v incident vključili še preostali košarkarji, napetost v dvorani pa se je bližala vrhuncu.

Po nekajminutni prekinitvi, ko je bilo že videti, da so sodniki uspeli umiriti situacijo in obenem izključili Obekpo, so začeli divjati domači navijači in na igrišče (proti sodnikom in gostujočim igralcem) zmetali številne predmete.

Sodniki in gostje iz Istanbula so z rokami zavarovali svoje glave in zbežali v slačilnico, tekma pa se je nadaljevala šele takrat, ko so varnostniki in policisti izpraznili tribune.

Fenerbahče je sicer na koncu zmagal s 119:90.

Spodnji videoposnetek najprej prikaže bližnje srečanje Veselyja in Obekpe, od 4:00 naprej pa divjanje navijačev in beg igralcev Fenerbahčeja v slačilnico.