stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ou
ou
0 20.05.2022 11:41:08

Obračun med sosedskima ekipama: Večni derbi napolnil dvorano

Polna dvorana OŠ Škofljica na derbiju med domačini in gosti z Iga
Predzadnji petek v aprilu je v športni dvorani OŠ Škofljica potekal rokometni oziroma sosedski derbi med članskima ekipama ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak in RK Mokerc KIG.

Ekipi, ki vsako leto odigrata vsaj dva večna derbija v članski konkurenci, sta v letošnji sezoni tik pod vrhom lestvice – članska ekipa Škofljice je bila na četrtem mesu, Ižanci pa so se borili, da tokratne domačine prehitijo. V dvorani je bil tako odličen rokometni večer, a z grenko piko na i. Na koncu so namreč slavili igralci Mokerca. Že povsem polno parkirišče pred dvorano je kazalo na to, da bo v dvorani spektakel. Igralci obeh ekip so na igrišču to tudi pokazali. Po začetnem vodstvu domačih so gostje nato preobrnili rezultat in vodili skoraj do konca tekme. Domačini so jih sicer ujeli, tudi povedli, a jim je v končnici zmanjkalo zbranosti in gostje so zmagali. Ižanci so na koncu zmagali z rezultatom 26:25 (15:12).

Polna dvorana tako domačih kot gostujočih gledalcev je pokazala, da so gledalci željni rokometnih tekem, izenačen boj do konca pa je pokazal, da so rokometaši Škofljice v tej sezoni v zelo dobri formi. V letošnji sezoni tekem v dvorani v Škofljici ne bo več, vsi ljubitelji rokometa pa so vabljeni, da se škofljiškim rokometašem pridružite že v prihodnji sezoni. Napovednik tekem lahko spremljate na spletni stran www.srd-skofljica.si ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

038-22-rd skofljica
Polna dvorana OŠ Škofljica na derbiju med domačini in gosti z Iga

Značke: rokomet, škofljica

Članki iz rubrike