Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. februarja

KOLUMNA NOVA Damir Crncec PL Reporter.si

Napad na policijo nam kaže kako blizu je ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

nu
nu
0 12.10.2018 14:05:20

Obeta se epski preobrat: Branko Tamše že kmalu spet v ZLATOROGU?! Vse je odvisno od mene ...

Branko Tamše
alesfevzer.com
Pri naslednjem gostu Celja v Zlatorogu, Motorju iz Zaporožja, so pred dnevi predstavili novega trenerja – Vladimirja Stepanetsa. Toda to ne pomeni, da Branko Tamše ni več kandidat za prihod v Palačo Športov Yunost. Ravno obratno!

Po Tamšetu v Celju in Ljubomirju Vranješu v Veszpremu je Patryk Rombel po porazu proti Flensburgu, že četrtem za Motor v tej evropski sezoni, postal tretji trener iz elitnega doma lige prvakov, ki je to jesen ostal brez službe. Hitro je po rokometnih kuloarjih zaokrožila vest, da je med glavnimi kandidati za novega trenerja nekdanji trener pivovarjev, in ni bila iz trte izvita. Velenjčana so Ukrajinci zares želeli pripeljati k sebi in še vedno ga, pa čeprav so pred dnevi na klopi ustoličili pomočnika selektorja Sergeja Bebeška v ukrajinski reprezentanci, Stepanetsa.

Kot kaže, slednjega ob reki Dneper vseeno vidijo predvsem kot gasilca, Tamše nam je namreč potrdil, da je zanimanje za njegove usluge še vedno aktualno. Še več ... »Vse je odvisno od mene. S predsednikom, direktorjem in športnim direktorjem smo se dobili v torek zvečer v Zagrebu. Pogovarjali smo se tri ure. Maksimalno si želijo, da pridem, ugodili so vsem mojim zahtevam. Jaz pa sem jih prosil za nekaj dni časa za temeljit razmislek,« je resne pogovore potrdil trenutno brezposelni strateg, ki ima torej naslednjo službo na mizi, le sprejeti jo mora.Vodstvo kluba želi cenjenega slovenskega strokovnjaka k sebi pripeljati takoj. Najraje bi videli, da bi Velenjčan že danes sedel na letalo in se pripeljal direktno na trening celjskih tekmecev v elitni skupini B lige prvakov. »Meni pa bi bilo idealno od naslednje sezone naprej,« je priznal dolgoletni prinašalec lovorik v Zlatorog, takojšnje selitve v Zaporožje pa ob tem ne izključuje. Le premisliti mora dobro vse skupaj.

Kakšna zgodba bi to bila, če bi se Branko Tamše odločil spakirati kovčke in se prvič v rokometni karieri, tako igralski kot trenerski, preizkusiti v tujini! Le nekaj tednov po tem, ko so se mu v Celju zahvalili za vse storjeno in ga odslovili, bi se vrnil v Zlatorog, kjer je tako priljubljen, in na klopi enega od dveh glavnih celjskih rivalov za izločilne boje poskusil prekrižati načrte svojemu nasledniku Tomažu Ocvirku in nekdanjim varovancem. Spektakel z vrtiljakom čustev bi bil v Celju za 4. november zagotovljen …

Značke: tamše, celje, zaporožje

Članki iz rubrike