pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

STA
STA
0 10.02.2018 07:30:25

Krimovke danes proti evropskim prvakinjam

www.alesfevzer.com
Rokometašice Krim Mercatorja danes ob 19. uri na Kodeljevem čaka tekma tretjega kroga glavnega dela lige prvakinj. Ljubljančanke so v prvih dveh krogih vknjižile zmago in poraz, zdaj pa jim bo nasproti stal madžarski velikan Györ. Evropske prvakinje na Kodeljevo prihajajo brez najboljše igralke Nore Mork, ki je poškodovana.

Krimovke so v prvem krogu glavnega dela lige prvakinj s 24:23 premagale Midtjylland, v drugem pa so morale priznati premoč Rostov-Donu, ki je slavil z 29:22.

"S psihološkega vidika nas čaka najlažja tekma sezone. K nam prihaja evropski prvak. So v paniki, ker se jim je poškodovala najbolj konstantna igralka Nora Mork, ki sodi med najboljše na svetu. Zunanja linija Groot, Oftedal, Tomori, Hansen tvorijo najmočnejšo zasedbo. Ne bo nam lahko. Prišlo bo veliko njihovih navijačev. S trenerskega vidika komaj čakam, da se tekma začne, da vidimo, kakšne so naše moči," je povedal trener Krima Uroš Bregar.



Na sobotni tekmi na Kodeljevem pričakujejo veliko gostujočih navijačev, v domačem taboru pa verjamejo, da jih bodo domači ljubitelji rokometa preglasili. Ob tem pri Krimu obljubljajo tudi spremljevalni program, ker je pustna sobota bodo izbirali tudi najlepšo masko.

Tekmo bosta sodila Francoza Karim in Raouf Gasmi.

Članki iz rubrike