franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ue
ue
0 23.06.2015 15:29:11

Še dober teden dni do Eurofesta

psno
Triindvajseti evropski rokometni festival se nezadržno približuje. Le še dober teden je do srede, 1. julija, ko se bodo v Kopru zbrale udeleženke tega dogodka. Trenutno je prijavljenih že 152 ekip, prihajajo pa iz 18 držav.

Skupaj z Mestno občino Koper organizatorji obljubljajo nepozabno prireditev, ki se bo vtisnila v spomine vseh udeležencev in obiskovalcev. Prireditelji so v MOK našli sogovornika, ki se je odzval na vse njihove potrebe in jim pomaga pri organizaciji te zahtevne športne prireditve z vsemi njihovimi podpornimi službami. Udeleženci so delno že koristili koprsko športno infrastrukturo v preteklih letih, letos, ko bo celotno dogajanje zbrano v koprski občini pa bodo lahko v celoti izkoristili možnosti, ki jih Športno rekreacijski center Bonifika in ostali sosednji objekti nudijo športnim navdušencem, tokrat rokometni mladini, ki bo nastopala na Eurofestu.

Poleg samih tekmovanj pa je ne tej prireditvi v ospredju tudi zabava, druženje in spoznavanje novih prijateljev iz oddaljenih krajev. Prav zato so se v vseh teh letih izoblikovale večerne prireditve, ki jih tako tekmovalci, kot obiskovalci z veseljem obiščejo in pomenijo iztočnico za neformalno dogajanje ob Eurofestu, ki je najmanj tako pomembno kot samo tekmovanje na igriščih. Rokometni festival bo trajal šest dni, vse skupaj se bo zaključilo v ponedeljek z razglasitvijo najboljših.

Članki iz rubrike