Zoran Janković Svet24.si

Janković okrcal ljubljansko Levico: Niti SDS jih ...

gospodarski minister Matjaž Han Svet24.si

Magna bo Sloveniji vrnila denar

20150112-00580293 Necenzurirano

Ko je hišni dobavitelj "zlizan" z bolnišnico: ...

mala seva buzekijan pernula pl Reporter.si

Miro Senica in Katarina Kresal sta sanjala, da ...

djokovic Ekipa24.si

Ufff, kakšne besede Đokovića: Ne vem, če bom ...

Rock Hudson je bil izjemno privlačen in prodoren igralec v Hollywoodu v petdesetih in šestdesetih le Odkrito.si

Od bleščečega Hollywooda do krute bolezni

nagrade Ekipa24.si

Nov škandal! Lionel Messi se je požvižgal na ...

nu
nu
0 13.05.2022 12:02:46

Ostre besede slovenskega trenerja: "Več možnosti bi imeli, če bi igrali v Severni Koreji! "

alesfevzer.com
Uspešni slovenski trener brez dlake na jeziku.

Branko Tamše v tej sezoni na klopi hrvaškega Nexeja beleži odlične rezultate. Uvrstili so se na zaključni turnir evropske lige, v prvenstvu pa na Hrvaškem nedotakljivemu Zagrebu zadali prvi prvenstveni poraz po 15 letih.

In zdaj so Našičani v igri za naslov prvaka. Da je vrag odnesel šalo, so spoznali tudi v Zagrebu in ni jih malo, ki se bojijo, da serijski hrvaški prvak ne bo izbiral sredstev, da se zadrži na prestolu.Prejšnji konec tedna denimo derbiju med Zagrebom in Našicam na začudenje mnogih niso prisostvovale televizijske kamere. "To je bila res specifična tekma. Če povzamem - v soboto bi imeli več možnosti za igrati rokomet v Severni Koreji kot pa v Zagrebu. Takšne stvari so nepredstavljive. Zagovarjam tezo, da mora biti šport za ljudi in meni je nesprejemljivo, da so v 21. stoletju kamere v dvorani prepovedane. Vedelo se je, kako se mora tekma končati in vedelo se je, da mora biti razlika čim višja, da naše besede po tekmi ne bi imele teže,« je v pogovoru za Soportklub dejal Branko Tamše.

"Res je, da nismo bili na pravem nivoju, a to je bilo tudi zato, ker nismo imeli priložnosti igrati rokometa. Vsak naš napad je bil ustavljen že ob prvem stiku, po nekaj prekinitvah pa je hitro sledila dvignjena roka, ki nas je silila v nemogoče strele. Preprečevali so nam hiter center. Po drugi strani je Zagreb počel kar je želel. Napad je trajal do zadetka, sodniki so spregledali četrti in celo peti korak,« je po porazu s 16:25 bentil slovenski strateg.

Članki iz rubrike