pogrešana, milina Svet24.si

Kje je Milina? »Bojim se, da se je z njo nekaj ...

cileueur, zahodna-java, indonezija, reševalna-akcija Svet24.si

Držali so se za roke … 11 otrok utonilo med ...

elektrika Svet24.si

Hrvati že ukrepali, slovenska vlada pa nič

janez jansa bobo Reporter.si

Janez Janša – čista esenca avtoritete (KOMENTAR)

20191021-00969174 Necenzurirano

Tomaž Barada skriva, kako je prišel do več sto ...

Ruth Hamilton Meteor cbc ca Odkrito.si

NEVERJETNO: Med spanjem ji je meteorit padel na ...

sveca Ekipa24.si

Slovenski klub žaluje! Poslovil se je dolgoletni ...

STA
STA
1 23.09.2021 22:14:44

Ferlin v Erlangnu še pet let

Reuters
Slovenski rokometni vratar Klemen Ferlin je podaljšal pogodbo z dosedanjim delodajalcem, nemškim Erlangnom. Prvotna pogodba bi mu sicer potekla šele po koncu sezone 2022/23, a je predčasno z nemškim prvoligašem slovenski reprezentant pogodbo podaljšal še za tri sezone, je klub sporočil na uradni spletni strani.

Ferlin je sicer član Erlangna od lanskega poletja, ko je v nemško bundesligo prestopil iz Celja Pivovarne Laško.

Dvaintridesetletnik je v minuli sezoni zadovoljil visoke ambicije kluba, ta pa je dolgoročno podaljšanje pogodbe s slovenskim reprezentantom označil kot "velik mejnik".


"Ni presenečenje, da so si Klemna želeli številni klubi v Evropi, še posebej, ker na voljo ni veliko vrhunskih vratarjev njegovega kova. Zato smo pri Erlangenu ponosni, da se je Klemen odločil ostati s trenutno petouvrščeno ekipo bundeslige," je danes na spletni strani zapisal klub.

"Res sem zadovoljen z novo pogodbo. Moja družina in jaz se tukaj počutimo zelo dobro, kar je bil eden poglavitnih razlogov, da podaljšamo sodelovanje. Imamo zelo dobro ekipo in sijajno vzdušje, zato se že veselim naslednjih let v tem klubu. Sam bom ekipi pomagal po najboljših močeh, da uresničimo zadane cilje," je ob tem dejal Ferlin.

Dolgoletni član slovenske reprezentance, za katero je po podatkih Rokometne zveze Slovenije zbral 49 nastopov, je klubsko kariero začel pri trebanjskem Trimu. Leta 2014 je prestopil v vrste Gorenja iz Velenja, pot ga je nato leta 2017 vodila v Celje.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike