900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ru
ru
1 23.11.2019 16:02:33

Ni še uradno, je pa že vse jasno! Slovenski zvezdnik NA VRATIH EVROPSKEGA GIGANTA

Profimedia
Dvomov ni več, Blaž Janc bo po letošnji sezoni zapustil Kielce. Ni pa še uradno potrjen nov klub.

A dvomov, da se bo to zgodilo, prav tako ni več, čeprav ne Sevničan ne velikan iz Katalonije tega še ne želita potrditi. "Povedal mi je samo, da ne bo podaljšal pogodbe z nami," je povedal tudi šef Kielc Bertus Servaas, ko je najavil zamenjavo za izvrstnega Slovenca, 25-letnega Islandca Sigvaldija Gudjonssona.


Kot je Janc napovedal že pred časom, bo odločitev o svojem naslednjem koraku v karieri sporočil meseca decembra. "Mislim, da bo v približno dveh tednih vse jasno, in takrat bom lahko uradno govoril o tem. Za zdaj lahko potrdim le, da zapuščam Kielce. Odločitev ni bila lahka, ampak takšno je življenje. Dolgo sem premišljeval in se odločil, da je čas za korak naprej. V podobni situaciji sem bil že, ko sem se odločal za prestop iz Celja v Kielce. Vsi so hoteli, da ostanem, ampak moram poizkusiti nekaj novega," je na klubski spletni strani pojasnil 23-letnik.

Barcelona ga je želela k sebi pripeljati že iz Celja, a jo je Janc zavrnil, ker je že prej segel v roko Servaasu. "Da zaigram za Barcelono, bo še čas," je razložil takrat. Ta čas bo prišel v naslednji sezoni. "Ampak še prej se bom za Kielce boril do konca, dokler bom tu," je obljubil Janc, eden najboljših desnokrilnih igralcev na svetu, ki ga s soigralci danes ob 17.30 čaka derbi v ligi prvakov v Veszpremu.

Značke: blaž-janc, prestop

Članki iz rubrike