jezero-peruća, dominik-branimir-bilobrk Svet24.si

FOTO: Upanje ugasnilo, na globini 27 metrov ...

franc jurša Svet24.si

Zakaj se je Jurša umaknil izpred oči javnosti? ...

MIHA Korsika KOLUMNA Svet24.si

Vzporedne normalnosti

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

uroš-bilban, ljubezen-po-domače Njena.si

Uroš iz Ljubezen po domače: Nisem tak, kot sem ...

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

nu
nu
1 05.10.2019 08:20:29

ŠOKANTNA izpoved najbolj trofejnega slovenskega trenerja: "Morda pa se ne bom nikoli več usedel na trenersko klop."

Branko Tamše
Nikola Miljković
Branko Tamše se je moral posloviti s klopi Zagreba, zdaj pa je v intervjuju za Sportal brez dlake na jeziku spregovoril o svoji zagrebški izkušnji.

"Rad se pošalim, da bo vsak klub in izkušnja po Zagrebu zame kot kamilica. Mislim, da to marsikaj pove," je Tamše začel svojo pripoved/izpoved o devetmesečni epizodi na klopi serijskih hrvaških prvakov.

Zdaj se je znova znašel na borzi dela. Ponudb mu bržkone ne bo manjkalo, sam denimo pravi, da sta ga že kontaktirala dva kluba, toda vzel si bo čas za razmislek. Še več, namignil je, da bi zagrebška avantura lahko bila tudi njegova zadnja. "Po odhodu iz Zagreba sem veliko razmišljal in se odločil, da me nekateri klubi ne bodo videli, če ne bodo že na začetku izpolnjeni nekateri moji pogoji. Lahko gre za klub najvišjega ranga ali pa za klub, ki igra samo v domačih prvenstvih, ampak imam svoja načela, od katerih ne nameravam več odstopati, pa četudi se zato ne bom več usedel na nobeno trenersko klop. Sam pri sebi sem razčistil, da rokomet ni vse v življenju in da obstaja tudi še kaj drugega. Sem zdrav in lahko počnem tudi druge stvari. Morda se to zdaj zdi malo nenavadno, ampak v rokometu sem že 33 let. Seveda bi si želel ostati v tem športu, a to res ni vse in kaj lahko bi se zgodilo, da je bila epizoda v Zagrebu moja zadnja," je za Sportal med drugim dejal 41-letni Tamše.
Značke: branko-tamše, zagreb

Članki iz rubrike