nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

ru
ru
0 27.06.2018 10:25:54

BOMBA z Madžarske! Eden najboljših slovenskih rokometašev zapustil PRVAKE, čeprav je šele pred kratkim podpisal novo POGODBO!

vszi/Pick Szeged
Pick Szeged je pred tedni po 11 letih prekinil vladavino Veszprema na Madžarskem. Staš Skube je svojo drugo sezono pri novih madžarskih prvakih odigral izvrstno, še bolje kot prvo. A ko so salamarji iz Kielc senzacionalno vrnili ljubljenca svojih navijačev Deana Bombača, so Trebanjcu dejali, »hvala lepa za vse, a ne potrebujemo te več«.

Pompozno so pred manj kot mesecem dni na uradni spletni strani Picka iz Szegeda najavili, da so z 28-letnim Slovencem, podobno kot nekaj dni pozneje z njegovima rojakoma Matejem Gabrom in Mariom Šoštarićem, podpisali novo pogodbo; s Skubetom dveletno z možnostjo podaljšanja še za eno. Ko je poznejši prestopni bombi, da se v Szeged vrača njegov predhodnik z dirigentsko palico v orkestru Juana Carlosa Pastorja Dean Bombač, ki je, mimogrede, nekaj mesecev prej sicer podaljšal pogodbo s Kielcami, sledila naslednja senzacionalna vest o prekinitvi plodnega sodelovanja Skubeta in Picka, bi človek pomislil, da je prekinitev pogodbe zahteval Staš. Ker bi se morda počutil zapostavljenega, premalo cenjenega, ker mu denimo ne bi dišalo zmanjšanje minut na igrišču. Pa ni bilo tako.

Zakaj se je moral kot eden najboljših salamarjev pretekle sezone v resnici posloviti, nam je Skube pojasnil včeraj popoldne, tik preden se je vkrcal na letalo in poletel na počitnice v Dominikansko republiko. »Vse se je dogajalo zelo hitro, bilo je rešeno v petih dneh. V klubu so bili v zadnjih dveh letih zadovoljni z menoj, ne nazadnje smo po 11 letih osvojili naslov madžarskega prvaka, pri čemer sem imel zelo pomembno vlogo. Na koncu smo se korektno dogovorili za prekinitev pogodbe, je pa dal pobudo klub z utemeljitvijo, da imajo ogromno igralcev pod pogodbami,« je s presenetljivo razlago postregel »zamrznjeni« slovenski reprezentant. Tudi zanj, bolje rečeno predvsem zanj, je torej to bila izjemno presenetljiva novica: »Seveda je po taki sezoni presenečenje in razočaranje, ko ti rečejo, da ne računajo več nate. Vendar mislim, da je na koncu za vse najboljše tako. Verjamem, da ...«

CELOTEN ČLANEK SI PREBERITE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASOPISA EKIPA SN ALI NA TEJ POVEZAVI

Članki iz rubrike