milena Svet24.si

Mirnopečanka Milena po 17 letih življenja in ...

suha salama Svet24.si

V vsakdanjih živilih odkrili rakotvorne kemične ...

zapor ig 2 Necenzurirano

Spi v zaporu, čez dan pomaga osumljenim pranja ...

Aleš Šabeder Reporter.si

To je recept za katastrofo v zdravstvu: čistka v ...

primoz roglic lev Ekipa24.si

Kakšen kralj! Rogličev sin po dirki zasenčil ...

electra-elite Odkrito.si

Electra Elite - TAKO zasluži 1000 € na uro!

georgina rodriguez Ekipa24.si

Srhljivo razkritje Ronaldove izbranke: "Mali Angel...

ue
ue
0 22.01.2023 18:28:24

'Ni mi bil všeč!' Selektor Uroš Zorman po zadnji tekmi Slovenije odkrit kot vedno!

Profimedia
Z zmago nad Črnogorci se Slovenija poslavlja od svetovnega prvenstva v rokometu.

Po zadnjem srečanju so selektor in nekateri igralci takole strnili vtise:

Uroš Zorman, selektor Slovenije:
 "Prvi polčas je bil dober, drugi pa mi ni bil všeč, saj smo samo nadzorovali izid in ga dobili le za en gol. Želel sem si, da bi moji varovanci malce bolj odločno pohodili stopalko za plin. Mojim varovancem nimam česar očitati, na današnji tekmi niso dali svojega maksimuma, so pa dobro opravili svoje delo."

Domen Novak: "Lepo je, da smo zmago zaključili svetovno prvenstvo. V prvem polčasu smo bili na naši ravni, v drugem pa nam je malce padla zbranost. Tekmo smo mirno pripeljali do zmage, zmagali z relativno visoko razliko. Lahko smo zadovoljni z današnjo tekmo, a tudi celotnim prvenstvom."Urban Lesjak: "Na današnji tekmi ni bilo vse čisto preprosto, a bili smo dovolj suvereni in kakovostni za zmago nad Črnogorci. Naša motivacija med celotno tekmo ni bila vprašljiva. Od začetka smo narekovali ritem igre in pokazali kaj želimo, pri tem pa smo vztrajali do konca."

Matej Gaber: "Naš prvi cilj je bil zmaga in jo tudi dosegli. Želeli smo si zmage s čim višjo razliko. Po naši zmagi z osmimi goli nad Črnogorci naši neposredni tekmeci za deseto mesto Srbi v ponedeljek potrebujejo zmago za 14 golov nad Nizozemci. Mislim, da smo danes naredili dober posel, s kančkom sreče bomo osvojili tudi nastop v kvalifikacijah za olimpijske igre."

Aleks Vlah: "Vedeli smo, da potrebujemo čim višjo razliko, da si zagotovimo deseto mesto. Končna razlika bi lahko bila višja, a na zadnji tekmi nismo igrali dovolj sproščeno. Zmaga z osmimi goli nad Črnogorci je lepa. Upam, da bo tudi zadostovala za deseto mesto, ki vodi v kvalifikacije za olimpijske igre v Parizu."

Članki iz rubrike