stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 04.01.2022 16:18:07

PANIKA V TABORU HRVAŠKE! Pred EP ostali brez DVEH NAJBOLJŠIH IGRALCEV!

Profimedia
Koronavirus kroji tudi priprave na rokometno evropsko prvenstvo.

Rokometno evropsko prvenstvo je pred vrati, prva tekma bo na sporedu čez devet dni. Selektorji imajo sicer vse prej kot mirno spanje, spanec jim krati tudi koronavirus.

Slednji se je pretihotapil v marsikatero slačilnico. Srbi so denimo morali odpovedati pripravljalno tekmo z Nemci, zdaj pa so se v težavah znašli še Hrvati. Na enem izmed testiranj sta namreč pozitiven test oddala Domagoj Duvnjak in Luka Cindrić.



"Jutranji PCR testi, ki so del zaveze Evropski rokometni zvezi pred prihodom na tekmovanje, so pokazali, da sta dva hrvaška rokometaša pozitivna. To sta Domagoj Duvnjak in Luka Cindrić. Zaenkrat se počutita dobro in imata le blažje simptome. Seveda smo ju po predpisanem protokolu poslali v izolacijo. Vsi ostali igralci in člani strokovnega štaba so negativni in nadaljujejo z rednimi treningi. Za vsak slučaj bodo jutri zjutraj, 5. januarja, vsi ponovno imeli PCR testiranje," je zapisano v izjavi.

Hrvaško na EP v predtekmovanju čakajo obračuni s Francijo, Srbijo in Ukrajino, brez Cindrića in Duvnjaka, bržkone dveh ključnih igralcev v četi Hrvoja Horvata, pa bi bila seveda pot proti dobremu rezultatu neprimerno težja. Le še devet dni pa je do tekme s Francijo.

Članki iz rubrike