sasa lendero 2 Dobra karma

Svojemu nekdanjemu možu je Saša Lendero dala še...

invazija, puščavske-kobilice, somalija Svet24.si

VIDEO: Roji kobilic so preplavili Arabski polotok

borut pahor bobo (2) Reporter.si

Janša Pahorju ni pustil niti videza, da počne ...

Študentski domovi ostajajo odprti Svet24.si

Študentski domovi od študentov zahtevali bančne...

DR_1 Necenzurirano

Dokument: okuženi kirurg šel delat s simptomi

Poskočni muzikanti 2021 Odkrito.si

Bodo Poskočni odnehali zaradi odhoda Dejana? ...

Robert Korošec Njena.si

Roberta Korošca dobite za 50 €, Slakonja želi ...

Ekipa SN
Ekipa SN
3 10.02.2021 07:56:49

'AFERA PICA?!' Povem vam, kaj se je DEJANSKO ZGODILO, Dancem pa sporočam, da ...

Reuters
Izkušeni reprezentant Blaž Blagotinšek je spregovoril o dogajanju na svetovnem prvenstvu.

Čeprav se je prah po svetovnem prvenstvu v Egiptu že polegel, za najboljše so bili okronani Danci, pa še vedno odmeva 'afera pica'. Naj spomnimo: veliko število slovenskih rokometašev je imelo pred odločilno tekmo z Egiptom prebavne motnje. Hitro so se oglasili Danci, ki so Slovence obtožili, da so si naročevali hrano izven hotela, za nameček pa naj bi si naročili 20 plastenk piva. In da imajo tudi fotografski dokaz za to. 

O celotnem dogajanju je na dolgo in široko v pogovoru s kolegi iz Ekipe SN spregovoril tudi Blaž Blagotinšek, ki na tisti tekmi sploh ni mogel igrati zaradi prevelikih težav. "To, kar so rekli Danci, je popolna laž. Govorili so nekaj, kar ni res. V hotel ni mogel priti nihče, naročili smo sobno postrežbo iz hotelske restavracije. Hrana je bila v redu, a je bila ves čas enaka, tako da so fantje naročili pico, steak, hamburgerje. Tisti, ki nismo igrali, pice sploh nismo jedli; ta pica je postala pravi 'hit', a je vse skupaj čista laž. Kar zadeva pivo, tu ne vidim ničesar slabega; če po tekmi spiješ pivo in se malo pogovoriš s soigralci, s tem ni nič narobe. Nismo pa imeli 'žurke', bilo je 20 piv, nas pa 30. Zelo rad bi videl fotografije, o katerih govorijo Danci. Celotno prvenstvo je bilo malo 'nenavadno'. Vsi smo bili testirani, a smo morali nositi maske in podobno. Motila me je vožnja na trening, tekmo, saj je trajala uro in četrt v eno smer, kot da bi se ves čas vozil na gostovanje. Za vožnjo do dvorane in nazaj smo porabili skoraj tri ure, trenirali pa le uro," je povedal Blagotinšek.

CELOTEN POGOVOR Z BLAŽEM BLAGOTINŠKOM SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike