kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ru
ru
1 27.01.2021 16:11:55

NORA OBLJUBA! Francozi odločali o usodi Norveške in Portugalske, zdaj ČAKAJO NA DARILO

Reuters
Medtem ko so slovenski rokometaši na svetovnem prvenstvu odločali o svoji usodi in proti Egiptu zapravili četrtfinale, so eni od favoritov svojo usodo prepustili Franciji.

Norvežani so bili pred prvenstvom morda celo najresnejši kandidati za zlato kolajno, a jih je poraz s Francijo na prvi tekmi prvega dela držal v šahu do zadnje tekme drugega dela. Natančneje, do obračuna med Francozi in Portugalci, v katerem so prvi prosto izbirali, koga bodo potisnili med osem najboljših ekip. Skandinavci so upali na pomoč Francozov, tako je njihov najboljši igralec Sander Sagosen celo obljubil, da bo celotni reprezentanci galskih petelinov plačal večerjo, če bodo premagali Portugalce.

Francoski krilni igralec Luc Abalo je svojemu nekdanjemu soigralcu pri PSG-ju že sporočil: "Želel bi jesti neko norveško specialiteto." Norvežanu gotovo ne bo težko izpolniti obljube: "Zelo sem srečen. Grozno bi bilo, če bi se morali v ponedeljek vrniti domov."

sagosen
Reuters


Sagosen je pred tekmo med Francozi in Norvežani dejal, da je ne bo gledal, da bo raje igral PlayStation, a ni zdržal. Kmalu se je pridružil svojim soigralcem in začel navijati za Francijo. Z njimi pa ni bil selektor Christian Berge, ki je izbral – tuširanje!?! "Grozno je bilo čakati. Nisem vedel, kaj bi pametnega počel, zato sem ves čas tekme stal pod tušem."

Članki iz rubrike