polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

ru
ru
2 24.01.2020 08:17:26

KAPETAN Slovenije s posebnim RAZKRITJEM iz slačilnice, o NAVIJAČIH pa je povedal: To je frustrirajoče!

Martin Metelko
Slovenija se bo danes ob 20.30 pomerila v polfinalu evropskega prvenstva, nasproti ji bo stala reprezentanca Španije.

Že pred dnevi je postalo jasno, da je evropsko prvenstvo zaradi poškodbe končano za Vida Kavtičnika, izkušenega kapetana izbrane vrste, a izkušeni Velenjčan, je ostal ob svojih soigralcih, jih spodbuja, pomaga s kakšnim nasvetom in je prvi navijač slovenske izbrane vrste. 

Pred tekmo s Španijo, ki bo na sporedu ob 20.30, je razkril, kakšen je utrip v slačilnici varovancev Ljubomira Vranješa: "Super! Če bi nam nekdo pred prvenstvom rekel, da bomo v polfinalu, bi vsi takoj podpisali. Vsi smo zadovoljni, vsi pozitivni in že komaj čakamo, da se polfinale začne. Vemo, da so za nami težki dnevi, tako da se že vsi veselimo začetka." 

Je med fanti že kaj govora o zlatu? "Ne, bolj se govori o tem, kako premagati Špance, kako se uvrstiti v finale. Kot je rekel Ljubo, se pripravljamo na vsako tekmo posebej. V polfinale gremo zmagat, ker ne vemo, kdaj se nam bo spet ponudila takšna priložnost. Jaz sem na drugo priložnost čakal 16 let." 

Za konec je Kavtičnik spregovoril še o 'težavi', saj, kot trenutno kaže, ne bo kakšne invazije na sever Evrope. "Definitivno je frustrirajoče, ker bi si vsi želeli večje podpore. Ampak navsezadnje to igramo zase, vedno smo in vedno bomo. Četudi na tribunah ne bo navijačev, bomo dali vse od sebe in še več, da osrečimo svoje navijače pred televizijskimi zasloni. Mi se ne bomo dali."

Članki iz rubrike