polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

sta
sta
0 22.01.2020 21:41:18

Sporočilo iz Malmöja: SUPER, TO JE TO! Gremo v polfinale po finale

Profimedia
Slovenski rokometaši so občutili pravo olajšanje in radost že pred začetkom njihove današnje zadnje tekme v Malmöju. Za te občutke so poskrbeli Portugalci po zmagi nad Madžari, ki je Slovencem brez pravega boja proti kakovostnim Norvežanom navrgla polfinale evropskega prvenstva in petkov obračun s Španci, ki se bo začel ob 18. uri.

"Izredno sem ponosen na celotno ekipo, predvsem na igralce, selektorja in strokovni štab, a tudi na naše zdravniško in fizioterapevtsko in druge službe znotraj naše reprezentance. S prebojem v polfinale smo opravili veliko delo, hkrati pa fanti zatrjujejo, da še niso naredili vsega in da bodo naredili vse, da osvojijo kolajno. Na Švedskem so dokazali, da so pravi, prav nobenemu ne bomo lahek zalogaj," je po preboju v polfinale dejal prvi mož zveze Franjo Bobinac.

bobinac af
www.alesfevzer.com


Preboja v polfinale se je izjemno razveselil tudi slovenski selektor Ljubomir Vranješ: "Ekipa si je to zaslužila, dolgo časa se je borila in trudila za to. Z besedami ne morem opisati svojih občutkov, a sem navdušen nad tem, kar moji varovanci počnejo na Švedskem."

"Že pred tekmo smo se razveselili zmage Portugalcev. Tekmo smo začeli povsem sproščeno, priložnost za igro so dobili manj obremenjeni igralci. Super, to je to. Gremo v polfinale po finale," je bil navdušen Mario Šoštarič.


"Med uvodnim ogrevanjem smo se kar vrnili v slačilnico, kjer smo se objemali in čestitali drug drugemu za prigarani polfinale. Po vrnitvi na igrišče ni mogel izginiti nasmeh z naših obrazov, zaslužili smo si takšno sproščeno tekmo, na vseh minulih smo močno garali," je še dodal krilni igralec madžarskega Picka iz Szegeda.

Značke: rokomet, slovenija, ep

Članki iz rubrike