Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

sta
sta
0 22.01.2020 21:41:18

Sporočilo iz Malmöja: SUPER, TO JE TO! Gremo v polfinale po finale

Profimedia
Slovenski rokometaši so občutili pravo olajšanje in radost že pred začetkom njihove današnje zadnje tekme v Malmöju. Za te občutke so poskrbeli Portugalci po zmagi nad Madžari, ki je Slovencem brez pravega boja proti kakovostnim Norvežanom navrgla polfinale evropskega prvenstva in petkov obračun s Španci, ki se bo začel ob 18. uri.

"Izredno sem ponosen na celotno ekipo, predvsem na igralce, selektorja in strokovni štab, a tudi na naše zdravniško in fizioterapevtsko in druge službe znotraj naše reprezentance. S prebojem v polfinale smo opravili veliko delo, hkrati pa fanti zatrjujejo, da še niso naredili vsega in da bodo naredili vse, da osvojijo kolajno. Na Švedskem so dokazali, da so pravi, prav nobenemu ne bomo lahek zalogaj," je po preboju v polfinale dejal prvi mož zveze Franjo Bobinac.

bobinac af
www.alesfevzer.com


Preboja v polfinale se je izjemno razveselil tudi slovenski selektor Ljubomir Vranješ: "Ekipa si je to zaslužila, dolgo časa se je borila in trudila za to. Z besedami ne morem opisati svojih občutkov, a sem navdušen nad tem, kar moji varovanci počnejo na Švedskem."

"Že pred tekmo smo se razveselili zmage Portugalcev. Tekmo smo začeli povsem sproščeno, priložnost za igro so dobili manj obremenjeni igralci. Super, to je to. Gremo v polfinale po finale," je bil navdušen Mario Šoštarič.

"Med uvodnim ogrevanjem smo se kar vrnili v slačilnico, kjer smo se objemali in čestitali drug drugemu za prigarani polfinale. Po vrnitvi na igrišče ni mogel izginiti nasmeh z naših obrazov, zaslužili smo si takšno sproščeno tekmo, na vseh minulih smo močno garali," je še dodal krilni igralec madžarskega Picka iz Szegeda.

Značke: rokomet, slovenija, ep

Članki iz rubrike