Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

STA
STA
0 01.06.2019 10:54:01

Bregar dokončno izoblikoval ekipo za Severno Makedonijo

alesfevzer.com
Slovenska ženska rokometna reprezentanca je odpotovala na dvoboj s Severno Makedonijo za mesto na svetovnem prvenstvu. Prva tekma bo v nedeljo ob 20.30 v Skopju, povratna pa štiri dni kasneje v dvorani Golovec v Celju. Izmed dvajseterice igralk, ki so sodelovale na pripravah v Zrečah, sta doma ostali Sanja Vrček in Klara Hrovatič.

"Nekaj igralk ima manjše zdravstvene težave, a verjamem, da bodo vse optimalno pripravljene za uvodno tekmo s Severno Makedonijo. V Zrečah smo se na tekmice dobro pripravili in v Skopje tako odhajamo po rezultat, ki bi nam dal možnost, da si na povratnem dvoboju pred domačimi gledalci v Celju dokončno priigramo vstopnico za svetovno prvenstvo na Japonskem," je pred odhodom povedal selektor reprezentance Uroš Bregar

SP bo med 30. novembrom in 15. decembrom 2019 potekalo na Japonskem.

Seznam slovenskih igralk za kvalifikacijski dvoboj s Severno Makedonijo: Ana Abina (Krka), Polona Barič (Krim Mercator), Aneja Beganović (Nantes), Živa Čopi (Krka), Nastja Ferenc (Velenje), Teja Ferfolja (Paok), Ana Gros (Brest Bretagne), Alja Koren (Krim Mercator), Lina Krhlikar (Frisch Auf Goppingen), Tamara Mavsar (Krim Mercator), Amra Pandžić (Brest Bretagne), Tjaša Stanko (Krim Mercator), Maja Vojnović (Krim Mercator), Maja Svetik (Mlinotest Ajdovščina), Hana Vučko (Krim Mercator), Nina Zulič (Krim Mercator), Nina Žabjek (Krim Mercator), Branka Zec (Frisch Auf Goppingen).

Značke: rokomet, slovenija

Članki iz rubrike