nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

STA
STA
0 01.06.2019 10:54:01

Bregar dokončno izoblikoval ekipo za Severno Makedonijo

alesfevzer.com
Slovenska ženska rokometna reprezentanca je odpotovala na dvoboj s Severno Makedonijo za mesto na svetovnem prvenstvu. Prva tekma bo v nedeljo ob 20.30 v Skopju, povratna pa štiri dni kasneje v dvorani Golovec v Celju. Izmed dvajseterice igralk, ki so sodelovale na pripravah v Zrečah, sta doma ostali Sanja Vrček in Klara Hrovatič.

"Nekaj igralk ima manjše zdravstvene težave, a verjamem, da bodo vse optimalno pripravljene za uvodno tekmo s Severno Makedonijo. V Zrečah smo se na tekmice dobro pripravili in v Skopje tako odhajamo po rezultat, ki bi nam dal možnost, da si na povratnem dvoboju pred domačimi gledalci v Celju dokončno priigramo vstopnico za svetovno prvenstvo na Japonskem," je pred odhodom povedal selektor reprezentance Uroš Bregar

SP bo med 30. novembrom in 15. decembrom 2019 potekalo na Japonskem.

Seznam slovenskih igralk za kvalifikacijski dvoboj s Severno Makedonijo: Ana Abina (Krka), Polona Barič (Krim Mercator), Aneja Beganović (Nantes), Živa Čopi (Krka), Nastja Ferenc (Velenje), Teja Ferfolja (Paok), Ana Gros (Brest Bretagne), Alja Koren (Krim Mercator), Lina Krhlikar (Frisch Auf Goppingen), Tamara Mavsar (Krim Mercator), Amra Pandžić (Brest Bretagne), Tjaša Stanko (Krim Mercator), Maja Vojnović (Krim Mercator), Maja Svetik (Mlinotest Ajdovščina), Hana Vučko (Krim Mercator), Nina Zulič (Krim Mercator), Nina Žabjek (Krim Mercator), Branka Zec (Frisch Auf Goppingen).

Značke: rokomet, slovenija

Članki iz rubrike