Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 19.10.2018 13:39:41

Vujović je namesto poškodovanih Grošlja in Mlakarja vpoklical ...

Grega Wernig
V slovenski rokometni reprezentanci, ki se bo v sredo v Mariboru v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2020 pomerila z Latvijo, je pred nedeljskim zborom prišlo do nekaj menjav zaradi poškodb. Selektor Veselin Vujović je moral še pred zborom zaradi poškodb zamenjati dva igralca; priložnost bosta tako dobila Nejc Cehte in Jaka Malus.

Le še dva dneva ločita slovenske rokometaše do vnovičnega snidenja in začetka priprav na prvi dve tekmi kvalifikacij za EP 2020, ki bosta na sporedu prihodnji teden. Izbranci Vujovića, ki se bodo večino časa pripravljali v Zrečah, se bodo v sredo, 24. oktobra, ob 20.15 tretjič v zgodovini pomerili z Latvijo, štiri dni pozneje ob 18.30 pa četrtič z Estonijo.


Selektor je moral še pred zborom zaradi poškodb zamenjati dva celjska rokometaša. Matica Grošlja, ki bi lahko dočakal prvenec v članski ekipi, pa si je strgal prednjo kolensko križno vez, bo nadomestil Cehte, Žigo Mlakarja, ki ima natrgano mečno mišico, pa Malus. Na širši seznam igralcev, ki lahko v tem ciklusu zamenjajo katerega izmed do zdaj vabljenih, je Vujović dodal člana Kopra 2013 Adama Bratkoviča in Grego Krečiča, so danes sporočili iz Rokometne zveze Slovenije.

V sredo bo v Mariboru potekala še ena zanimiva tekma - ob 16. uri se bodo proti članom Maribora Branika, ki trenutno zasedajo četrto mesto na lestvici lige NLB, pomerili slovenski mladinci, ki so julija v Celju osvojili naslov evropskega prvaka. Ogled tekme je brezplačen.

Članki iz rubrike