sebastjan cimerotić Odkrito.si

Sebastjan Cimirotič ima velike težave

domžale, ekološka bomba, odlagališče Svet24.si

FOTO: So prebivalci na obrobju Domžal na pragu ...

Netta Barzaila Svet24.si

Kljub zmagi se prihodnja Evrovizija morda ne bo ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Meghan Markle Njena.si

Meghan Markle se je javno posmehovala svojemu ...

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

nu
nu
4 01.02.2018 13:27:16

NAŠ GENIALNI SELEKTOR! Epski odgovor Veselina Vujovića na vabilo iz srbske reprezentance PODIRA REKORDE!

Reuters
Selektor slovenske rokometne reprezentance je tokrat presegel samega sebe.

Ko so na v pogovoru na beograjskem radiu vprašali, ali je res dobil ponudbo za vodenje srbske rokometne reprezentance, je to na nek način potrdil, toda hkrati je to ponudbo zavrnil tako zelo spektakularno, da je ne bi mogel bolj. Njegove besede podirajo rekorde poslušanosti in branosti v Srbiji, na Hrvaškem, a tudi v deželi novopečenih evropskih prvakov, torej v Španiji. Nič čudnega, kajti resnično gre za besede brez primere.

"Kdor bi vstopil v srbski rokomet, bi vstopil v nekaj tako umazanega in tako kalnega, da tega blata ne bi mogel nikoli sprati. Pameten lahko le počaka, da se blato posuši in ga nato morda postrga. Nihče več ne ve, kaj je v Srbiji kriterij za to, da nekdo postane selektor. Kajti postati selektor je v Srbiji zdaj huda kazen, že dolgo ni privilegij in čast. Nihče pameten ne želi te funkcije, jaz je vsekakor ne," je v oddaji Talasanje dejal Vujović.

"Ni cilja, ni strategije, ni zaupanja. To je položaj, iz katerega ni izhoda. Tudi če bi trdo delal 10 let, ne bi mogel narediti ničesar. Preveč sem zrel, da bi bil selektor Srbije," je še dodal strokovnjak, ki tako nepreklicno ostaja na položaju slovenskega selektorja, ob branju teh besed pa vam je zagotovo postalo kristalno jasno, zakaj so postale tako velika uspešnosti.  

Značke: vujović, slovenij, srbija

Članki iz rubrike