Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
10 26.01.2018 20:24:31

Ne boste verjeli, kdo bo sodil nedeljsko tekmo za tretje mesto?! Kako PREROŠKO danes zvenijo tele VUJOVIĆEVE BESEDE!

Martin Metelko
Se spomnite tistih dveh romunskih sodnikov, ki sta na tekmi Slovenija - Makedonija delila "pravico". No, Dinuja in Dina je doletela čast, da sodita nedeljsko tekmo za bron. Še en dokaz oziroma argument za vse tiste, ki trdijo, da gre za kuhinjo, ki se je ne bi sramovala niti evrovizija. Kako preroško danes zvenijo tiste Vujovićeve besede...

Za bron se bosta udarila Francija in pa poraženec večernega dvoboja med Dansko in Švedsko, sodila pa bosta Romuna Dinu in Din. Saj veste, tista dva, ki sta delila "pravico" na dvoboju Makedonije in Slovenije.

V slovenskem taboru so bili po tekmi Makedonije in Slovenije vse prej kot zadovoljni z delom naveze Sorin Laurentiu Dinu in Constantin Din. Številni so bili prepričani, da je šlo za dobro staro rokometo kuhinjo, ki se jo ne bi sramovala niti evrovizija in v kateri je glavni šef Makedonec Dragan Načevski, šef sodnikov pri EHF.

»Ko mi je direktor reprezentance rekel, da nam sodita romunska sodnika, sem mu odgovoril: 'V kur*u smo.' Kar naj vam pokaže sporočilo. Ko sta prišla do mene, sta mi dejala, da sta začela soditi, ko sem jaz začel trenersko kariero. Takrat sem Urošu rekel: 'Konec je, mi v tej tekmi ne moremo zmagati.' Zakaj? Onadva zaključujeta sodniško kariero in prepričan sem, da bosta prišla do kakšne tekme za kolajne, da se jima bodo zahvalili za to, kar sta naredila,« je takrat dejal Vuja. Kako preroško danes zvenijo te besede.

Šef sodnikov Makedonec Dragan Načevski pač usluge ne pozabi.

Članki iz rubrike