Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ru
ru
1 19.01.2018 08:00:25

FANTASTIČNO! Kakšno rojstnodnevno presenečenje in ČUSTVEN nagovor SELEKTORJA: Vi ste moja družina, moji otroci, želim vam ...(video)

Reuters
Veselin Vujović je dan pred tekmo z Dansko praznoval svoj 57. rojstni dan, njegovi varovanci in strokovno vodstvo pa so mu pripravili tudi prav posebno presenečenje.

Slovenski reprezentanti so se po veliki zmagi nad Črno goro preselili v Varaždin, kjer bodo odigrali tri tekme drugega dela tekmovanja, kot prva jih že nocoj čaka reprezentanca Danske. Toda pred najpomembnejšimi tekmami tega evropskega prvenstva v taboru Slovenije ne manjka sproščenega vzdušja. 

Ne nazadnje so slovenski reprezentanti selektorju Veselinu Vujoviću pripravili tudi rojstnodnevno presenečenje. Kapetan Vid Kavtičnik je namreč med večerjo pripeljal torto, celotna reprezentanca pa mu je tudi zapela.  Priljubljeni Vujo je v svojem slogu komentiral gesto in nasmejal vse zbrane. "Mislim, da rokometna zveza več zapravi za torte, kot za opremo," je uvodoma povedal, nato pa nadaljeval v bolj resnem in čustvenem tonu: "Res vam hvala, zdaj že postaja tradicija, da praznujem skupaj z vami. Srečen sem zaradi tega, ker ste vi moja družina, moji prijatelji, moji otroci. Moja želja je, da se za moj rojstni dan in po tekmah, ki sledijo, veselite in da naj bo to moje darilo vam in ne vaš meni. Želim vam veliko uspeha, sebi zdravja in da bi bili še veliko let skupaj."

Članki iz rubrike