Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ru
ru
27 18.01.2018 10:48:24

VSE NAJBOLJŠE, VUJO! Imenitna rojstnodnevna želja selektorja: JAZ PONOVNO GOLMAN? Glejte, takole je ...

Reuters
Veselin Vujović danes praznuje 57 let.

"Žurka danes ob 16. uri v dvorani v Varaždinu," se je nasmejal slovenski selektor, potem ko ga je zjutraj s klicem in čestitko presenetila ekipa radia Aktual. "Vendar to bo seveda prilagojena žurka, nekaj si bomo izmislili na začetku treninga in zagotovo ne bo šampanjca. Čas za šampanjec bo po koncu turnirja, ko bo to tudi pomenilo, da smo ponovno uspeli narediti nekaj pomembnega, nekaj velikega," je povedal Vujović. 

Kar zadeva želje, je bil selektor najprej v popolnosti osredotočen na prvenstvo: "Želim si, da bi mi moji varovanci podarili še boljšo igro, navijači pa obisk varaždinske dvorane v še večjem številu. Res si želim, da bi bila tribuna še bolj polna slovenskih obeležij, kot je bila v Zagrebu, in da skupaj poskusimo priti do še enega odmevnega rezultata," je za Aktual povedal Vujović, nato pa se v svojem slogu dotaknil še ene želje.

Jasno, vprašali so ga, ali si za rojstni dan bolj želi, da bi še kdaj za daljši čas stopil v vrata slovenske reprezentance (morda celo za celo tekmo), ali si bolj želi, da mu ne bi bilo treba nikoli več biti golman. "Glejte, takole je. Proti Nemčiji sem to naredil, ker je bilo nujno. Zdaj pa mi leta več ne dopuščajo takšnih ekshibicij. Tako da nimam nobenih vratarskih želja. Oziroma, če že, si želim, da v vrata ne bi več stopil," je nasmejal Vujović.    

Članki iz rubrike