Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ru
ru
2 30.10.2017 20:20:00

IZJEMNA novica za slovenske ljubitelje rokometa! Slovenska ženska reprezentanca bo v bodoče še veliko MOČNEJŠA in LEPŠA (FOTO)

Elizabeth Omoregie
alesfevzer.com
Ena boljših in tudi najlepših rokometašic v Evropi je dobila slovenski potni list in bo v bodoče lahko nastopala za Slovenijo.

Govora je o Elizabeth Omoregie, rokometašici Krima Mercatorja, ki je ta teden končno dobila slovensko državljanstvo. »Rada bi se zahvalila vsem, ki mi pomagajo že vse od prihoda v Slovenijo. Tu mi je res zelo všeč, v ekipi se odlično razumemo, prav tako tudi z dekleti iz reprezentance. Vesela sem, da lahko ostanem tu, da sem del odlične ekipe, s katero verjamem, da bomo že kmalu stale na vrhu Evrope. Komaj čakam nadaljevanje sezone, želim si, da bi vse skupaj igrale odličen rokomet in navdušile vse za to čudovito igro,« je za klubsko spletno stran povedala 20-letna Bolgarka nigerijskih korenin.

Njen trener v Krimu Uroš Bregar je zaradi pravil EHF na naslednjem svetovnem prvenstvu decembra v Nemčiji še ne bo mogel koristiti, saj je Omoregieva za Bolgarijo igrala še lani. Bo pa seveda še naprej lahko računal nanjo pri Krimu, s katerim je podaljšala pogodbo do leta 2020.

Galerija

Članki iz rubrike