the biggest loser 345 Odkrito.si

Planet TV napravil križ čez šov The Biggest ...

vinnie paul Svet24.si

Zgodaj, prezgodaj se je poslovil slavni bobnar

natalija_gros1 Svet24.si

Natalija Gros pušča preteklost za seboj

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

profimedia-0034991846 Petisvet

Kdaj nas mrtvi obiščejo v trenutku smrti?

dragic Njena.si

Goran Dragić pokazal drugačno fotografijo

ru
ru
22 30.10.2017 16:28:02

Hrvati so se pritoževali nad grobostjo slovenskih reprezentantov, Veselin Vujović pa jim je v SVOJEM SLOGU odgovoril TAKOLE!

Veselin Vujović
SN arhiv / Cropix
Veselin Vujović je kljub porazu Slovenije na Hrvaškem svoje izbrance dvignil v nebo.

Slovenci so se Hrvatom na obeh »prijateljskih« tekmah v Stožicah in Areni postavili neustrašno po robu, kar se Linu Červarju, njegovim izbrancem in hrvaški javnosti ni najbolj dopadlo. »Najlažje je nekoga s pestjo udariti v glavo in dobiti rdeči karton,« je denimo tarnal Jakov Gojun, eden najbolj robustnih Hrvatov.

Veliko kritik je zaradi pristopa letelo tudi na račun Vujovića, toda ta se ne da. »Naj povem, da nisem niti v enem trenutku zahteval od svojih igralcev, da v kateremkoli trenutku ogrozijo zdravje hrvaških igralcev. Sem pa seveda zahteval, da se ne predajo in da v vsakem trenutku branijo tisto, kar je njihovo. To pa sta naš vratar, naš gol in rezultat,« je za naše kolege iz tiskane izdaje časopisa Ekipa SN dejal Vuja in dodal, da mu nihče iz hrvaškega konca ni ničesar očital na štiri oči: »Nihče mi ni nič rekel, kajti vsi poznajo mojo filozofijo rokometa. Vedo, da sem človek, ki vztraja pri čvrsti obrambi s čvrstimi igralci. Je pa res, da so bili presenečeni, da se je prišla reprezentanca Slovenije dobesedno stepst z njimi brez spoštovanja.«

Prav to mu je bilo všeč, zato je za svoje može kljub temu, da so po remiju v Ljubljani (26:26) v Zagrebu izgubili (20:21) namenil veliko pozitivnih besed. »Prvič, odkar sem selektor Slovenije, sem videl reprezentanco, ki se ni ustrašila ničesar. Niso se ustrašili v Ljubljani, niso se ustrašili v Zagrebu. Igrali so čvrsto, dobivali »batine«, dajali »batine«, vedeli, kaj hočejo,« je zaključil slovenski selektor.

Članki iz rubrike