Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
01.12.2015 13:27:59
Deli članek:

Gajić vprašljiv za EP

Dragan Gajić si je pretekli konec tedna poškodoval ahilovo tetivo in naj bi bil z igrišč odsoten od treh do šestih tednov.

Bilo je tam nekje v 40. minuti nedeljskega obračuna s Szegedom, ko je do takrat sicer razpoloženi Dragan Gajić (7 golov) po eni izmed akcij z bolečo grimaso odšepal z igrišča. V ponedeljek so sledili natančnejši pregledi, tetiva je načeta in eden najboljših realizatorjev v svetu rokometa naj bi bil z igrišč odsoten približno mesec dni.

Kaj to pomeni za njegov nastop na januarskem prvenstvu stare celine je bržkone še prezgodaj govoriti, vsekakor pa bo šlo v tej dirki s časom precej na tesno, priprave se namreč začnejo v drugi polovici decembra. Odsotnost najboljšega strelca in člana idealne sedmerice z januarskega SP v Katarju bi bila seveda precejšen udarec za slovensko izbrano vrsto, je pa neke vrste sreča v nesreči, da je na položaju desnega krila za razliko od kakšnega drugega položaja vendarle kar nekaj alternativ. Gašper Marguč, Mario Šoštarič, Blaž Janc, na tem igralnem mestu je zelo domač tudi Vid Kavtičnik...

Gajić je sicer zaradi osebnih razlogov izpustil tako junijsko kot tudi novembrsko reprezentančno akcijo.