Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 11.12.2021 20:53:21

KOMIČEN PRIZOR: Viole za nekaj trenutkov PREKINILE tekmo z Domžalami, potem ko so ...

www.alesfevzer.com
Trenutno poteka tekma med Mariborom in Domžalami.

V teku je zadnji jesenski krog letošnjega državnega prvenstva, ravnokar se v Ljudskem vrtu merita ekipi Maribora in Domžal. Hitro po začetku tekme je bila slednja tudi prekinjena. Zgodilo se je v 15. minuti, ko so vijoličasti dobili na voljo kot. Blaž Vrhovec je stekel proti žogi in ko je želel izvesti kot, se je oglasila piščalka glavnega sodnika Roberta Ponisa, ki je zaustavil mariborskega vezista.

In razlog? V kazenskem prostoru je bilo zelo pestro, Viole so se odločile izkoristiti dejstvo, da je v zadnjih dneh padlo kar nekaj snega. Naredili so kepe in začele obmetavati domžalske nogometaše. Najbolj na udaru je bil vratar Ajdin Mulalić, ki ga je ena izmed kep tudi zadela. Vratar Domžal je malce izgubil živce, gestikuliral proti Violam, ki so s še večjim veseljem metali kepe vanj.

Robertu Ponisu ni preostalo drugega, kot da tekmo prekine, odide do četrtega sodnika, ki je potem javil uradnemu napovedovalcu, naj poskusi umiriti mariborske navijače. "Če ne boste prestali s kepanjem, bo tekma prekinjena," je dejal Matjaž Šalamun Šalca. In po nekaj sekundah zimske radosti so se Viole umirile, obračun pa se je lahko nadaljeval ...

Značke: maribor, domžale, viole

Članki iz rubrike