favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 18.04.2021 20:12:49

PRVAKI NA KOLENIH! Kaj se dogaja? Po porazu na večnem derbiju še ena velika ZAUŠNICA!

alesfevzer.com
Koprčani so v domači Bonifiki presenetljivo premagali Celjane.

Koper - Celje 29:28 (14:12).

* Dvorana Bonifika, sodnika: Lah, Sok.

* Koper: Jelovčan, Logar, Slatinek Jovičić 5, Dolenc, Žagar 7, Pavlović 2, Poklar 2, Moljk 2, Smolnik, Muminović, Sanabor, Marić 3, Makuc, Kete 3, Breznikar 3.
* Celje Pivovarna Laško: Vujović, Gaberšek, Mazej, Dragašević 1, Razgor 7 (3), Marguč, Grošelj 3, Poteko, Čepić, Kodrin 5, Horžen 1, Kljun, Mlakar 2, Leban 1, Novak 7 (4), Načinović.
* Sedemmetrovke: Koper 0 (1), Celje Pivovarna Laško 7 (11).
* Izključitve: Koper 14, Celje Pivovarna Laško 4 minute.
* Rdeči karton: /.

Celjski rokometaši so v tem tednu doživeli še en udarec na domači sceni. Potem ko so pred dnevi klonili v derbiju z Velenjčani, s katerimi doma niso izgubili osem let, ter izgubili tudi prvič letos v ligi NLB, so danes morali priznati premoč še Koprčanom. Ti so vodili večji del tekme, bili ob koncu že v izgubljenem položaju, a so se rešili z zadetkom v zadnjih sekundah.

Potem ko je bil izid izenačen na 2:2, so pobudo prevzeli domači. Povedli so za več golov, imeli prednost 8:5, pa tudi do polčasa so ostali v prednosti in na odmor odšli z dvema zadetkoma naskoka.

Nadaljevanje je prineslo zelo razburljivo predstavo. Sprva je kazalo, da bodo domači nalet iz prvega dela prenesli tudi v drugi polčas, a počasi so svojo priložnost dobili tudi gostje.

Pri 22:22, ko je zadel Tilen Kodrin, je bil izid po dolgem času spet izenačen, potem pa je sledila napeta končnica. Najboljši strelec Kopra Matevž Žagar je zadel za 28:26, a to še ni bilo dovolj za miren konec.

Koprčani bi lahko mirneje šli v končnico tekme, če bi minuto in pol pred koncem Staš Slatinek Jovičić zadel sedemmetrovko, a je vratar Celjanov Miljan Vujović strel ubranil. Pri 28:28 v zadnji minuti pa so sedemmetrovko dobili še gostje, a je David Razgor poslal žogo v vratnico.

Do konca je ostalo deset sekund, ravno dovolj za zadnji koprski napad in zadetek Roka Marića tik pred koncem za veliko veselje domače ekipe.

Z zmago so se koprski rokometaši povzpeli na četrto mesto, Celjani kljub drugemu porazu ostajajo na vrhu, s tremi točkami več od Velenjčanov, ki pa imajo tekmo manj.

Značke: rokomet, dp

Članki iz rubrike