princ filip, princ harry Svet24.si

Se je princ Harry spravil na pokojnega Filipa?

Naomi Campbell Svet24.si

FOTO: Naomi Campbell pri 50. prvič mamica

UV-jelincic family M24 Reporter.si

Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati ...

Anthony Fauci Svet24.si

Cepiva so »verjetno učinkovita« tudi proti ...

20210301-01049413 Necenzurirano

Parlamenta ni sesula opozicija, ampak vlada ...

Brandon Lee- foto 3 Odkrito.si

Tragična zgodba mladega igralca

BDX_9177 Najstnica.si

Lana Briški: Do uspeha sem prišla spontano

ru
ru
2 12.04.2021 18:30:07

ŠOK v slovenski reprezentanci! Novi selektor pozdravil svoje varovanke, po TESTIRANJU je sledilo NEPRIJETNO PRESENEČENJE!

RZS
Slovenija je priprave začela brez dveh vpoklicanih reprezentantk.

Ženska članska rokometna reprezentanca je v ponedeljek začela novo poglavje. Novi selektor Dragan Adžić je svoje izbranke zbral v Ljubljani in z njimi začel priprave na tekmi proti Islandiji, ki bosta dali ime potnic na letošnje svetovno prvenstvo v Španiji.

Toda v ljubljanskem hotelu Austria Trend je prišlo do neprijetnega presenečenja. Hitri test na koronavirus je ob prihodu na priprave vrnil pozitivno vrednost pri Nini Zulič. Organizatorko igre je reprezentančna zdravniška služba poslala v samoizolacijo, ob tem pa jo čaka PCR test, ki bo dal končni odgovor o morebitni okuženosti. Zdravniška služba je v samoizolacijo poslala tudi Amro Pandžić, njeno klubsko soigralko v Turčiji, pri kateri je hiter test sicer vrnil negativno vrednost, a bo pred priključitvijo ostalim dekletom preventivno opravila PCR testiranje.

Izmed vabljenih igralk so na uvodnem snidenju sicer manjkale tudi vratarka Branka Zec ter dvojec kluba iz Bukarešte, Barbara Lazović in Elizabeth Omoregie, ki se bodo pripravam pridružile danes zvečer oziroma v torek zjutraj. Na zboru je reprezentančne soigralke pozdravila tudi mlada krožna napadalka Valentina Tina Klemenčič, ki bo primorana tokratno akcijo izpustiti zaradi operacije leve rame, na katero odhaja v četrtek.

Članki iz rubrike