komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
2 13.06.2020 13:54:44

Poseben dan v zgodovini Mure. TAKŠNE ŠE NI BILO. In je ne bo nikoli več!

Aleš Cipot
Za tekmo v prazni Fazaneriji prodali 10.000 vstopnic.

Napočil je tudi ta dan. Dolgo pričakovana sobota, ki bo za vedno ostala zapisana v zgodovini soboškega prvoligaša. Varovanci trenerjev Anteja Šimundže in Maura Camoranesija se bodo drevi za pomembne točke udarili v prazni Fazaneriji, toda hkrati gre za tekmo, za katero so črno-beli prodali toliko vstopnic kot še nikoli. Nadvse domiselna akcija Mi smo Mura je naletela na sijajen odziv navijačev, pošlo je deset tisoč zbirateljskih oziroma spominskih vstopnic.

Edinstveno! Soboški stadion bo v današnjem večeru prizorišče tekme, kakršne v Fazaneriji in nasploh v Sloveniji še ni bilo. In kakršne ne bo nikoli več. Bilo je 4. marca, ko so črno-beli odigrali zadnjo uradno preizkušnjo na svojem igrišču, domača pokoronska premiera pa bo uprizorjena natanko 100 dni pozneje. V veličastnem slogu, čeprav bodo tribune samevale, zato pa bodo navijači znova napolnili terase gostinskih lokalov po vsem Pomurju in svoje ljubljence spodbujali na daljavo.


Naročila iz vse Evrope
Akcija Mi smo Mura, ki je navdušila sončno stran Alp, je presegla vsa pričakovanja. Iz klubskih pisarn so sredi včerajšnjega popoldneva sporočili, da napadajo petmestno število prodanih zbirateljskih oziroma spominskih vstopnic, in z zelo veliko verjetnostjo lahko napovemo, da jih bo pošlo več kot 10.000. Za več kot dve nabito polni Fazaneriji, kar je zares fantastično ter najlepše razkriva zvestobo in pripadnost murašev. Ob tem velja poudariti, da bodo zbirateljske vstopnice na voljo le še danes, v prihodnje pa jih ne bo več mogoče dobiti. Priskrbeti si jih je mogoče na spletni strani kluba in v 56 »čarno-bejlih oštarijah«, med katerimi je ena tudi v – Kočevju! »Iz dneva v dan na naš naslov dežujejo tudi naročila iz vse Evrope. Hrvaška, Nemčija, Rusija, Ukrajina, Velika Britanija, Avstrija, Belgija in številne druge države so se vpisale na seznam čarno-bejlih privržencev,« so zapisali na klubski spletni strani.

»Glede naših navijačev nimam besed. Res so neverjetni in tudi na obeh dozdajšnjih tekmah z Aluminijem smo imeli v mislih, da so z nami, čeprav ne morejo biti na tribunah. Tako bo tudi tokrat. Vemo, da so z nami,« pravi Klemen Šturm.

Značke: mura, navijači

Članki iz rubrike